Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

26.05.2020.

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Teško bismo zamislili Harryja kako skače od sreće što je za godišnjicu braka dobio bušilicu, novu kravatu ili skupi miris. Prvo ga vjerojatno ne zanima, a drugo dvoje se u njegovom kućanstvu ionako već broje u tisućama. No, Meghan je uspjela izmamiti suze na oči svog princa kad mu je uručila dar za prvu godišnjicu braka- njihove vjenčane zavjete koje je ručno ispisala starinskim krasopisom. Mnogi ne znaju da se Meghan, prije nego što je postala glumica, kao freelancer bavila kaligrafijom. Riječ je o umjetnosti lijepog pisanja rukom uz pomoć pera, kista ili tinte, koje je posljednjih godina ponovno postala popularno, pogotovo za razne vrste pozivnica. Harry je bio oduševljen zbog tako osobnog poklona, a mi jedva čekamo saznati što je dobio od svoje supruge za drugu godišnjicu.

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Meghan i Harry dogovorili su suradnju s Netflixom

Od engleskog dvora do hollywoodskih producenata u samo pola godine

Beauty tajne: ovo eterično ulje sastavni je dio skincare režima Meghan Markle

Omiljeno rješenje bivše vojvotkinje u borbi protiv akni

Što Meghan Markle uvijek nosi sa sobom kad putuje

Jedna od sitnica kojima je lijepa glumica navodno impresionirala princa Harryja na početku veze bio je - njezin talent za pakiranje! Naime, umjesto gomile kofera koje je Harry očekivao, njegova je djevojka na romantično putovanje u Afriku ponijela samo jedan jedini ruksak, a evo što se u njemu nalazilo….

Koju je pjesmu Meghan Markle posebno tražila na svadbi?

Idris Elba je odgovorio na to goruće pitanje

Meghan i Harry ponovno na sudu

Nova legalna saga bivšeg kraljevskog para

▲ Povratak na vrh