Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

26.05.2020.

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Teško bismo zamislili Harryja kako skače od sreće što je za godišnjicu braka dobio bušilicu, novu kravatu ili skupi miris. Prvo ga vjerojatno ne zanima, a drugo dvoje se u njegovom kućanstvu ionako već broje u tisućama. No, Meghan je uspjela izmamiti suze na oči svog princa kad mu je uručila dar za prvu godišnjicu braka- njihove vjenčane zavjete koje je ručno ispisala starinskim krasopisom. Mnogi ne znaju da se Meghan, prije nego što je postala glumica, kao freelancer bavila kaligrafijom. Riječ je o umjetnosti lijepog pisanja rukom uz pomoć pera, kista ili tinte, koje je posljednjih godina ponovno postala popularno, pogotovo za razne vrste pozivnica. Harry je bio oduševljen zbog tako osobnog poklona, a mi jedva čekamo saznati što je dobio od svoje supruge za drugu godišnjicu.

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Beauty tajne: ovo eterično ulje sastavni je dio skincare režima Meghan Markle

Omiljeno rješenje bivše vojvotkinje u borbi protiv akni

Meghan Markle o svojoj borbi s rasizmom

Kako je bivša Vojvotkinja govorila o rasizmu 2012. godine, a kako prije nekoliko dana?

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

Šuška se da su ovo luksuzno zdanje Meghan i Harry izabrali za svoj novi dom

Luksuzna vila u Los Angelesu vrijedi 13 milijuna dolara

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh