Što se nalazi u ženskim torbama i torbicama?

07.10.2015.

Poznate obožavateljice torbi na otvorenju trgovine Liebeskind Berlin

Liebeskind Berlin torbe, zahvaljujući vrhunskom dizajnu i kvaliteti, u trendu su svake sezone. Svevremenska klasika s dozom modernog pri odabiru uzoraka i materijala, odlika je ovog popularnog brenda koji je od sada dostupan u samom središtu Zagreba, u shopping centru Cvjetni.

 

Liebeskind Berlin Otvorenje (18)

 

Otvorenje nove trgovine i predstavljanje kolekcije torbi nisu propustile ni poznate obožavateljice: Iva Šulentić, Ivana Vrdoljak Vanna, Nevena Rendeli, Anita Dujić, Tihana Harapin Zalepugin te Isabella Rakonić. Brend koji nosi ime jednog od najuzbudljivijih gradova u svijetu, osnovan je 2003. godine, a u dizajnu torbi obuhvaća estetiku i srž umjetničkog i kreativnog Berlina. Atraktivnost, ležernost i opuštenost ovog grada, utkana je i u filozofiju brenda čije modne dodatke obožavaju trendseterice diljem svijeta.

 

 

 

Izrađene od najkvalitetnije kože, modernog dizajna, oplemenjene suptilnim detaljima, Liebeskind torbe su kreirane kako bi ženama olakšale svakodnevicu, ali i upotpunile outfite za različite prigode. Posebnost ovog brenda je upravo u raznolikosti ponude. Na radost svih žena kojima su torbe pri vrhu liste modnih dodataka, Liebeskind Berlin godišnje lansira šest kolekcija torbi za večernje i dnevne varijante.

Materijali su izabrani s velikom brigom i pažnjom, koža je prirodno tretirana, a detalji su osmišljeni s ljubavlju i izrađeni perfekcionistički precizno kako bi se njihove vlasnice osjećale posebnima.

Fotografije: press

Pročitajte i...

Kuća Lancel ove jeseni ne prestaje s iznenađenjima

Nakon linija CLIC,ROMANE,CHARLIE CHIC, na red je došla i linija IZY de Lancel

Lancel torba Ninon za žene koje vole život!

Lancel slavi život svake prave i istinske Parižanke

Balenciaga prodaje torbicu za bocu s vodom koju si rijetko tko može priuštiti

Odjednom nam držati bocu u ruci i nije tako teško...

▲ Povratak na vrh