Što se to događa između Victorie Beckham i Stelle McCartney?

14.02.2020.

Je li došlo do kraja prijateljstva?

Britanskim medijima odjeknula je vijest da su se poznate dizajnerice Victoria Beckham i Stella McCartney još jednom našle u problemu. Dok se njihove kćeri, osmogodišnja Harper i devetogodišnja Riley, izvrsno slažu, čini se da njihove celebrity majke nikako ne uspijevaju izaći na kraj jedna s drugom.

 

Posljedni kamen spoticanja bila je dadilja malene Riley, za koju je Victoria u saznala je među najboljima u cijelom Londonu i pokušala preoteti za svoju kćer, ponudivši joj astronomsku svotu za babysitting usluge. Posh je u svom naumu i uspjela, a Stella, kao što možete pretpostaviti, nije najbolje podnijela ovu vijest. No kao da to nije bilo dovoljno, Victoria je pokušala Stelli maznuti i direktora njezinog londonskog studija, na što je Stella odgovorila blokiranjem Victorijinih profila na društvenim mrežama. Uz to, povukla je pozivnicu za obiteljsku zabavu, što je Victoriju posebno pogodilo i u strahu da će njihove razmirice stati između prijateljstva Harper i Riley, natjeralo da se ispriča. Zasad njezina isprika nije urodila plodom, a preostaje vidjeti hoće li ovo biti konačan pad jednog od najpraćenijih prijateljstava u britanskim elitnim krugovima.

 

Piše: L.H.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Zamjena za ceker koja košta više od kuće: kako je Birkinica postala kolekcionarsko blago

Nepraktične košare koje je nosila Jane Birkin inspirirale su Hermès da dizajnira praktičnu i elegantnu kožnu torbu koja je mnogo više od modnog dodatka

Prijateljstvo Cindy Sherman i Stelle McCartney rezultiralo izložbom

Kolaboracija između Cindy Sherman i Stelle McCartney najnoviji je u nizu izleta ove umjetnice u modni svijet

Modna odluka sezone: gležnjače - elegantne vs. glomazne

Gležnjače su i dalje omiljeni komad za jesensko razdoblje, a glavna dilema ove sezone jest - odabrati elegantne ili glomazne?

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

I Stella McCartney osjeća krizu: smanjila broj zaposlenih i odrekla se svoje plaće

Dizajnerica je bila prisiljena na rezanje troškova zbog pandemije, koja je i njezinom brendu nanijela ogromnu štetu

▲ Povratak na vrh