Što su zvijezde nosile na Venecijanskom filmskom festivalu?

30.08.2019.

Počeli su dani Mostre

Venecijanski filmski festival ili Venecijanska međunarodna smotra filmske umjetnosti (tal. Mostra Internazionale d’Arte Cinematografica) se ove godine održava od 28. kolovoza do 7. rujna., a već su u prvim danima mnoge zvijezde prošetale crvenim tepihom u glamuroznim toaletama.

 

 

U okviru filmskog festivala u Veneciji održana je velika premijera novog filma indie redatelja Noaha Baumbacha za Netflix “Marriage Story”. Film govori o tome kako se završava sretan brak zaljubljenog para, kojemu se sprema težak razvod. Žensku ulogu u filmu igrala je Scarlett Johansson, mušku ulogu je odigrao Adam Driver.

Od Liv Tyler u Givenchyju, Monice Bellucci u Dioru i Scarlett Johansson u Celine, do glumaca Brada Pitta i Adama Drivera koji su izgledali elegantno u smokinzima, u našoj galeriji provijerite što su zvijezde nosile u Veneciji.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Brad Pitt i Sandra Bullock u akciji

Snimanje još jednog trilera sa zvjezdanom postavom je u punom jeku

Što je zajedničko Bradu Pittu, Sofiji Coppoli i Beyonce?

"There's no business like showbusiness!" - stara je uzrečica, no čini se da zvijezde otkrivaju nove izvore prihoda.

Utjeha za kišni dan: pogledajte ovaj Jennifer Aniston i Brad Pitt reunion

Svima nam ponekad treba podizač raspoloženja, a ovo je dušu dalo za razvedravanje kišnog dana

Čudesni slučaj Brada Pitta, njegove djevojke, i njezina muža

Donedavno tajna veza između Brada i manekenke Nicole Poturalski, koja je u otvorenom braku, mogla bi biti bajka suvremenog doba

A što u izolaciji radi Brad Pitt?

Nakon što je jedan američki tračerski magazin objavio vijest o tome kako su Brad i njegova bivša supruga, Jennifer Aniston, već 22 dana zajedno u izolaciji, došlo nam je da izađemo na balkone i zaplješćemo od ushita. Ali…

▲ Povratak na vrh