Što su zvijezde nosile na Venecijanskom filmskom festivalu?

30.08.2019.

Počeli su dani Mostre

Venecijanski filmski festival ili Venecijanska međunarodna smotra filmske umjetnosti (tal. Mostra Internazionale d’Arte Cinematografica) se ove godine održava od 28. kolovoza do 7. rujna., a već su u prvim danima mnoge zvijezde prošetale crvenim tepihom u glamuroznim toaletama.

 

 

U okviru filmskog festivala u Veneciji održana je velika premijera novog filma indie redatelja Noaha Baumbacha za Netflix “Marriage Story”. Film govori o tome kako se završava sretan brak zaljubljenog para, kojemu se sprema težak razvod. Žensku ulogu u filmu igrala je Scarlett Johansson, mušku ulogu je odigrao Adam Driver.

Od Liv Tyler u Givenchyju, Monice Bellucci u Dioru i Scarlett Johansson u Celine, do glumaca Brada Pitta i Adama Drivera koji su izgledali elegantno u smokinzima, u našoj galeriji provijerite što su zvijezde nosile u Veneciji.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Čudesni slučaj Brada Pitta, njegove djevojke, i njezina muža

Donedavno tajna veza između Brada i manekenke Nicole Poturalski, koja je u otvorenom braku, mogla bi biti bajka suvremenog doba

A što u izolaciji radi Brad Pitt?

Nakon što je jedan američki tračerski magazin objavio vijest o tome kako su Brad i njegova bivša supruga, Jennifer Aniston, već 22 dana zajedno u izolaciji, došlo nam je da izađemo na balkone i zaplješćemo od ushita. Ali…

Celebrity manikeri otkrili kakvi će trendovi vladati na noktima

Samo bacite pogled na manikure s dodjele nagrada Zlatni globus

▲ Povratak na vrh