Što znamo o skorom vjenčanju Sofíe Vergare i Joe Manganiella?

Sofía Vergara i Joe Manganiello
13.11.2015.

Ostalo je vrlo malo vremena do vjenčanja dvoje od najzgodnijih holivudskih glumaca - saznajte detalje o svečanosti!

Sofíu Vergaru i Joe Manganiella sve manje vremena dijeli od njihovog najvećeg dana dok u međuvremenu zanosna brineta promovira novu sezonu humoristične serije “Moderna obitelj”. Kako će njihov veliki dan izgledati? U nastavku donosimo sve detalje o vjenčanju koje su glumci otkrili tokom proteklih nekoliko mjeseci.

Sofía Vergara i Joe Manganiello

Sofía planira veliki tulum: “To je latino zabava, mi tulumarimo do jutra. Imamo party i after party.”

Njezina vjenčanica vjerojatno će biti u skladu s njezinim ženstvenim stilom: “Uobičajeno nosim ono što mi dobro stoji. Ali to je ipak vjenčanje pa mora biti malo drugačije…Više romantično.” – priznala je za E!News i dodala – “Znam tko će mi izraditi vjenčanicu, ali nije još gotova.” Iako se Sofía trudi držati dizajnera u tajnosti, ranije prošloga mjeseca viđena je u posjeti trgovine Marka Zunina. Sam dizajner objavio je selfie sa glumicom s natpisom “Radimo nešto posebno sa Sofíom za njezin poseban dan!”

Sama ceremonija održat će se u studenom. Glumica je priznala i prije dodjela Emmy nagrada kako ju je ovaj mjesec inspirirao i za njezin novi parfem “Love”.

Par će se vjenčati na Floridi. Točnije u mjestu Palm Beach, u hotelu Breakers.

Sofía je priznala za sebe da je nepodnošljiva oko organizacije vjenčanja, dok je Joe savršeno strpljiv. “Dopušta mi da radim što želim. Pokazujem mu kao opcije sve stvari koje se meni već sviđaju tako da štogod odabere ja sam zadovoljna.” – ispričala je 43-godišnja zvijezda.

Njezina dijeta prije vjenčanja sastoji se od slatkiša. Priznala je i kako se trudi biti umjerena, ali kako bez slatkiša jednostavno ne može.

Vjenčanje će biti veliko! S preko 350 uzvanika, vjerujemo da ova ceremonija i neće biti baš intimna proslava.

I najvažnije, zaručnici su uvjereni kako će cijeli događaj biti iznimno zabavan. “Meni nije važno da sve bude savršeno, već zabavno. Dobra glazba, dobra cuga i dobra hrana.” – zaključila je Sofía.

 

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Ovo su najbolje plaćene glumice na televiziji

Forbes je objavio listu najbolje plaćenih glumica 2017. godine u svijetu televizije

Najljepše ljetne kombinacije zanosne latino dive

Ljeto u izvedbi zavodljive Sofie Vergare izgleda zabavno i opušteno

Novi omiljeni accessoires Sofije Vergare

Gucci torba koju svi žele imati

Najgori lookovi s dodjele Zlatnog globusa

Tko je podbacio na crvenom tepihu prestižnih dodjela nagrada?

▲ Povratak na vrh