Strogo čuvani hit r’n’b dive Beyoncé

Beyonce
17.10.2013.

Novom pjesmom želi konkurirati albumima Lady G., Miley C. i Katy P.

Pop-zvijezda Beyoncé Knowles snimila je pjesmu prije nekoliko tjedana, a javnost će je prvi put čuti početkom prosinca. Neposredno nakon predstavljanja novih albuma Lady Gage, Miley Cyrus i Katy Perry.

Beyoncé je svoj veliki singl navodno htjela objaviti ranije ove godine, ali je čekala da se skupi konkurencija.

Strogo čuvanu pjesmu otpjevala je samo nekoliko puta tijekom snimanja videospota koji je je režirao i snimio poznati fotograf Terry Richardson u Brooklynu.

U glazbenim kuloarima šuška se da će pjesmu i spot objaviti 3. prosinca, na isti dan kad će Britney Spears objaviti album Britney Jean.

„Columbia Records’ Q4 ima prazno mjesto u rasporedu objavljivanja novih pjesama, koje će popuniti Beyoncéin singl“, objasnio je neimenovani izvor za New York Daily News i dodao da cijeli projekt financira Pepsi.

Glasnogovornici pjevačice potvrdili su da Beyoncé priprema pjesmu, ali nisu željeli potvrditi točan datum njezina objavljivanja.

 

© Cover Media

Pročitajte i...

Matija Čop: o jedinstvenoj praksi, (ne)vidljivom radu i demistifikaciji inspiracije

U povodu samostalne izložbe koja se otvara večeras u HDD-u, razgovaramo s jednim od najintrigantnijih dizajnera suvremene međunarodne modne scene

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

▲ Povratak na vrh