Šuška se da je Kylie Jenner ponovno trudna

21.03.2019.

Trudnoća 2.0.

Kylie Jenner i Travis Scott su Internetu dali cijelu godinu (i mjesec dana) Instagram fotografija Stormi Webster, ali najnovija fotografija s njihovom kćeri nagnala je fanove u razmišljanje o nečem drugom – da je Kylie možda biti trudna opet.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Mar 17, 2019 at 3:38pm PDT

 

Tijekom vikenda, 21-godišnjakinja je podjelila slatku fotografiju sebe s kćeri, koja izgleda kao da se dijete drži za dragi život. Napisala je uz  fotografiju: “Moje dijete se u posljednje vrijeme drži za mene kao ljepilo”.

The Keeping Up s Kardashians zvijezdom također je podijelila video na kojem kaže bebei Stormi: “Djevojčice! Moraš raditi stvari bez mene! ”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Mar 17, 2019 at 9:22pm PDT

Njezini obožavatelji su brzo istaknuli da bi dijete koje se drži za svoju majku moglo značiti da je trudna s drugim djetetom, prema pričama koje znaju pričati starije žene o privrženost djeteta prema majci i braći i sestrama.

Malo je nategnuta teorija, budući da nema apsolutno nikakvog medicinskog dokaza koji bi ju potkrijepio, ali neki ljudi vjeruju da mala djeca i bebe mogu otkriti trudnoću – ponekad prije nego što majka i sama zna – i oni se mogu vezati uz mamu kao rezultat toga.

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/Profimedia

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kozmetika Kylie Jenner napokon stiže u Hrvatsku

Pripremite se za odbrojavanje- poznat nam je datum dolaska Kylie Skin by Kylie Jenner kozmetike u Hrvatsku 

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

▲ Povratak na vrh