Sve Clooneyeve žene ‘alkoholičake’

George Clooney & Sandra Bullock
16.11.2013.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca nije samo lijep i uspješan nego i vrlo duhovit muškarac

George Clooney oduševljen je medijskom pažnjom koju dobiva njegova partnerica iz filma ‘Gravity’ Sandra Bullock jer smatra da to zaslužuje više od ikoga.

„Može ona govoriti koliko hoće da je ne privlačim, ali zašto me onda zove pijana svake noći samo kako bi me pitala ‘šta ima’. Nakon toga joj pošaljem bocu tekile“, našalio se 52-godišnji glumac na dodjeli Britannia Awards za filmska i televizijska postignuća.

Gostujući u britanskom tv-showu Daybreak, Sandra mu je replicirala: „Mi se naprosto predugo znamo da bi tu bilo ikakve privlačnosti. Naravno, on je neodoljivo zgodan ako volite zanosne, šarmantne, pametne, uspješne i talentirane muškarce. Ali to nije tip po svačijem ukusu.“

Holivudska glumica, koja i nadomak pedesetoj izgleda sjajno, i Clooney prijatelji su već 25 godina, što Sandra koristi kao izliku kada je ispituju jesu li njih dvoje u ljubavnoj vezi.

„S obzirom na to da sam većinu snimanja provela sa slušalicama i čula samo Georgeov glas, rekla bih da je to bilo vrlo intimno iskustvo. Njegov me glas počeo opuštati i činiti sretnom“, zaključila je Sandra.

U intervjuu za časopis Variety Clooney se našalio i na račun Julie Roberts, s kojom je kao producent surađivao na još jednom kandidatu za Oscara, filmu ‘August: Osage County’.

“S njom je nevjerojatno jednostavno raditi jer, kao što možda znate, ona je alkoholičarka. Dajte joj čašicu nečega i spremna je na sve, samo što navečer više nije u stanju funkcionirati”, zafrkavao se Clooney.”Dobra je stvar da smo prijatelji pa to nekako uspijevam preživjeti.”

Julijin se odgovor još uvijek čeka.

© Cover Media

Pročitajte i...

9 glumaca o najgorim filmovima koje su ikad snimili

Zvijezde imaju par probranih riječi za projekte koji su ispali slavno neslavni

Over 50 & fabulous!

U Hollywoodu je ostalo malo žena poput Sandre Bullock, Halle Berry i Jennifer Aniston, glumica koje su prošle pedesetu, izgledaju sjajno, a pritom još uvijek mogu namignuti ili podići obrvu (sve ostale je “zamrznuo” botoks). Osim fantastičnog izgleda, ove žene imaju sjajne karijere, fajterski duh i pravo su nam vrelo inspiracije. Evo njihovog “recepta” za mladolikost…

Emmy report: ugodna i neugodna iznenađenja među nominacijama!

Kontroverzne odluke u nominacijama za prestižnu nagradu

▲ Povratak na vrh