Sve što niste znali o ljubavi između Amal i Georga Clooneya

19.03.2017.

Kako je najpoželjniji neženja pokleknuo pred atraktivnom odvjetnicom za ljudska prava

Nakon dvije i pol godine braka, George i Amal Clooney u veljači su objavili kako će u lipnju postati roditelji dječaka i djevojčicu, a čini se kako par ne može biti sretniji.

“Ja sam mnogo sretnija osoba sada”, rekao je George za ABC News. “Vrlo smo sretni zajedno!”

 

 

No, kako je holivudski najpoznatiji neženja napokon osvojen?

Sve se promijenilo kada je ovaj poznati oskarovac glumac-redatelj-producent susreo međunarodnu odvjetnicu za ljudska prava Amal Alamuddin. Par se prvi put susreo u Italiji kada ih je zajednički prijatelj upoznao na jednoj dobrotvornoj zabavi u rujnu 2013.godine.
“Prekrasna je stvar kada nađete nekoga koga možete voljeti”, rekao je George na dodjeli Zlatnih globusa 2015. godine. “A još bolje ako je to osoba koju ste čekali cijeli život.”

Georgeu nije trebalo dugo da shvati kako je Amal ona prava.
“Čekao sam tri dana i razmišljao”, rekao je za Access Hollywood. “Mislim, znao sam kada sam je upoznao da je izvanredna i posebna osoba. No pitao sam se hoću li ikada dobiti priliku da izađem s njom.”

 

 

George i Amal prvi put su viđeni u javnosti zajedno na večeri u jednom londonskom restoranu u listopadu 2013. godine. Naravno, sve su se novine u zemlji pitale ima li zakleti neženja novu ženu u svom životu. Međutim, Georgeov glasnogovornik je negirao da su bili u ljubavnoj vezi u to vrijeme. No, već u veljači 2014. godine njih su se dvoje držali za ruke na prijemu u Bijeloj kući. Jedan je promatrač rekao novinarima da su bili zalijepljeni jedno za drugo “poput ljepila.”

U travnju 2014. godine, George je zaprosio Amal na romantičnoj večeri koju je za nju pripremio u svom domu. Prijedlog je bio toliko neočekivan da je Amal stalno govorila: “O Bože moj”, i “Wow”, umjesto da odgovori na njegovo pitanje.
“Na kraju sam rekao, slušaj, ja imam 52 godine, a upravo klečim na koljenu oko 28 minuta, tako da moram dobiti odgovor”, rekao je George za show CBS Morning. “Jer možda se više neću ni moći ustati nakon ovoga.”

 

 

Vjenčanje je održano u zemlji u kojoj su se prvi put susreli, 27. rujna 2014. – u Veneciji pred oko 100 gostiju, među kojima su bili Cindy Crawford, Matt Damon, Emily Blunt i Bono Vox.

No, što je to što je Georgea privuklo Amal? “Ona je nevjerojatno ljudsko biće i vrlo brižna”, izjavio je Clooney za Entertainment Tonight.
“I, također, jedna od najpametnijih osoba koje sam ikad upoznao. Uz to ima veliki smisao za humor. Postoji nekoliko razloga zašto sam se zaljubio u nju”, otkrio je George i time odao koliko je zaljubljen u nju.

“Imam nekoga s kime mogu razgovarati o svemu i nekoga do koga mi je više stalo nego do bilo koga drugoga”, otkrio je pak za ABC News.

 

 

Ovih dana, George (55) i Amal (39) se prilagođavaju životu kao muž i žena, radeći paralelno na svojim poslovima i provodeći vrijeme u domovima u Los Angelesu, Italiji i Engleskoj. George je nedavno za news.com.au otkrio: “Naša jedina prilagodba vezana je uz raspored obveza. No dogovorili smo se da ne smijemo nikada biti razdvojeni više od tjedan dana u komadu. Dosad se pridržavamo tog plana.”

No, očito je da ih puno veća prilagodba tek očekuje – kada se njihovi blizanci rode!

N. Petan
Fotografije Getty Images

Pročitajte i...

'Mislim da smo ubili franšizu': 9 glumaca o najgorim filmovima koje su ikad snimili

Zvijezde imaju par probranih riječi za projekte koji su ispali slavno neslavni

Tko je od slavnih stigao na kraljevsko vjenčanje?

Kraljevsko vjenčanje koje je održano danas u Londonu okupilo je brojna poznata lica

Amal Clooney zablistala u vintage Versace haljini

Poznata po sebi svojstvenom stilu i prepoznatljivoj modernoj eleganciji, supruga glumca Georgea Clooneya zablistala je na večernjem modnom događaju

▲ Povratak na vrh