Svi pričaju o Insta book clubu Kaie Gerber!

13.04.2020.

I gostovanjima legendarnih faca poput Lene Dunham ili Marca Jacobsa.

Poznate osobe duge dane u izolaciji krate na razne načine, baš kao i mi- vježbaju, smišljaju recepte i kreiraju zabavne videe na Tik Toku. No, popularna manekenka Kaia Gerber krenula je u ponešto drugačijem smjeru. Ako ste zbog profesije kojom se bavi očekivali da je lijepa Kaia krenula objavljivati beauty tutoriale, ili možda WFH stylinge, iznenaditi ćete se kada saznate da je zapravo riječ o Insta književnom klubu. Inicijativu je pokrenula jer je svjesna da se mnogi od nas osjećaju izolirano u ovim karantenskim danima pa je ovim putem htjela zbližiti sve usamljene duše, uz to i fanove beletristike, da se jednom tjedno virtualno, uz knjigu tjedna, nađu na istome mjestu.

 

Kaia svake subote predloži knjigu kojom će se book club baviti, a nadolazeći petak kroz Instagram live kreće rasprava o njenim raznim aspektima: od karakterizacije likova do razvoja radnje. Raspon do sada predloženih knjiga dosta je velik: ovaj tjedan na redu je klasik Francoise Sagan: Bonjour Tristesse, prošli tjedan raspravljalo se o ljubavnom romanu kojeg je uz nastavcima na stranici američkog Vogue nedavno objavljivala Lena Dunham, a prva knjiga koju je predložila bio je Normal people, recentni roman irske autorice Sally Rooney. Kaia petkom u svojim javljanjima uživo svaki puta ugosti nekog povezanog sa knjigom tjedna, pa je već ugostila glumce koji će glumiti u seriji nastaloj po romanu Normal people, kao i Lenu Dunham, a za sljedeći petak najavila je Marca Jacobsa, koji također obožava roman Francoise Sagan.

Nama ovaj book club zvuči kao sasvim solidna zanimacija za ove dane, dajte mu i vi šansu.

Piše: Jasna Rausavljević

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Lena Dunham dizajnirala je prvu kolekciju odjeće, za žene njene veličine (42-54)

'Želim poslati poruku da je imati obline nešto što treba slaviti, a ne samo se s tim nositi. Nije problem koji treba popraviti ili sakriti. Ovo je moje tijelo i ne namjeravam provesti život ispričavajući se zbog njega. Slavit ću ga u odjeći koja kaže: Evo me', rekla je Lena

Zavirili smo u šarmantnu, 102 godine staru kuću u Los Angelesu koju prodaje Lena Dunham

Njujorška glumica, scenaristica i redateljica zaključila da je New York ipak mjesto gdje se osjeća - kod kuće

'Ako ovo sanjam, ne budite me': Kaia Gerber s piste prelazi na male ekrane

Supermodel i kći slavne Cindy Crawford kreće u glumačke vode i to ni manje ni više nego kao lik u kultnoj seriji

Ako ste se pitali što odjenuti za cijepljenje, Marc Jacobs ima neke ideje...

Slavni dizajner iskoristio je cijepljenje protiv Covid-19 kao priliku za dotjerivanje jer, realno, zašto ne

Što je Prada-ness?

U Pradinoj tradiciji, Miuccia Prada i Raf Simons prilagodili estetiku muške kolekcije ženskoj

Stilska inspiracija: Kaia Gerber

Minimalistički chic slavne manekenke - obožavamo!

▲ Povratak na vrh