Taylor Swift nas je oduševila romantičnim izdanjem na crvenom tepihu

25.04.2019.

Predivna Taylor u sanjivoj pastelnoj kombinaciji

U proteklih tjedana Taylor Swift potpuno je promijenila estetiku svog Instagram profila i najavila novu, romantičnu i nježnu Taylor u svijetu maštovitih pastelnih boja, a sada se pojavila i na crvenom tepihu u kombinaciji koja se savršeno uklapa u novu eru.

Na Time 100 gali u New Yorku predivna Taylor pojavila se u nježnoj J.Mendel haljini u kombinaciji pastelnih boja, a kombinaciju je upotpunila luksuznim Lorraine Schwartz nakitom. Moramo priznati da je ovo doista jedno od njezinih najboljih izdanja ikada i koliko god je obožavali u svim izdanjima, romantična Taylor nam se još uvijek najviše sviđa.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia / @taylorswift

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh