Taylor Swift priprema veliko iznenađenje za svoje obožavatelje

16.04.2019.

Što nam Taylor priprema za 26.travnja?

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice Taylor Swift posljednjih nekoliko mjeseci ne pojavljuje se često u javnosti, a prisjetimo se posljednji put kada smo je vidjeli skrivala se iza ružičaste perike i marame preko lica, a s njom u društvu je bio njezin partner Joe Alwyn.

Sada je na svom Instagram profilu objavila misterioznu objavu u kojoj se pojavljuje sat na pastelnoj pozadini koji odbrojava do 26. travnja, a zatim je promijenila profilne fotografije na svim društvenim mrežama i objavila nekoliko fotografija u sličnom stilu. Obožavatelji su odmah zaključili da je riječ o novom albumu jer je prije dvije godine na sličan način misterioznom fotografijom zmije najavila album Reputation, a i sama je obećala da novi album stiže prije njezinog 30. rođendana koji je u prosincu.

Što vi mislite, priprema li Taylor novi album ili je ipak riječ o nekom drugom iznenađenju?

 

Piše: A.S.

Foto: Profimedia / @taylorswift

Pročitajte i...

Zašto morate poslušati novi album Taylor Swift (čak i ako niste fanovi)

Kontroverzna Taylor izbacila je album iznenađenja kojim je započela najzreliju fazu stvaralaštva dosad

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

▲ Povratak na vrh