Tjedan u 4 zida s Idom Prester

26.04.2020.

Kako izolacijske dane provodi disko princeza

Nova gošća Elle rubrike Moja 4 zida je disko princeza, voditeljica, pjevačica i svestrana zabavljačica- Ida Prester! Kako se zabavlja u izolaciji, koji je joj je najdraži predmet u stanu i što je za nju me-time saznajte u nastavku.

Slijedi Idin tjedan u 4 zida!

Ovaj vikend sam sama u stanu. Moji su svi pobjegli na selo, a ja radim za vikend online dodjelu nagrada. Već izluđena boravkom kod kuće, izašla sam ovako pred zgradu, a frend me fotkao za uspomenu. Stay home, I don’t care.

Zarobljena sam u stanu, traje policijski čas u Srbiji, cijeli vikend ne smijemo nigdje izaći. Iskoristila sam vrijeme da si sama telefonom snimim spot za novu pjesmu Dodir. To je priča o razdvojenim ljubavnicima koji komuniciraju samo on line, pa je cijeli spot snimljen kao video chat.

Već dugo nisam bila bez djece pa napokon imam vremena za sebe. Isprobala sam pol ormara, pobacala neke stare stvari i razveselila se starim luckastim komadima na koje sam već zaboravila.

Živimo na 11. katu nebodera. Rijetko smo na balkonu jer se užasno bojim za klince koji se svugdje penju ko majmunčići. Sad kad sam sama napokon mogu bezbrižno otključati vrata i uzivati u maestralnom pogledu.

Danas stizu muž i djeca, policijski sat napokon završava. Koristim zadnje trenutke privatnosti za druženje sa svojim najdražim predmetom u stanu.

Stigli su gremlinići. Roko je strastveni ljubitelj pazli. Ovo je nova, mapa svijeta, za puno je stariji uzrast od njegovog, uz malu maminu pomoć – složili smo je bez frke. A i kupili sat-dva mentalnog angažmana bez divljanja.

 

Stigli smo na selo! U Srbiji opet pocinje policijski čas koji traje cijeli vikend. Svaki slobodan trenutak ćemo provesti ovdje na farmi. Djeca uživaju, hrane pajceke, jure koke, a moji sinusi se raduju svježem zraku. Izolaciju je ovdje puno lakše podnositi.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Ida Prester, ELLE

Pročitajte i...

Sad ili nikad: pronašli smo odlične tutoriale za pletenje

Ako ste ikad imali želju naučiti plesti, sad je savršen trenutak za to

Jer dečki ne plaču: Jeste li znali da muškarcima izolacija pada teže nego ženama?

Dok ona ispija virtualnu kavu sa sestrom, umiruje um i tijelo uz sat online joge ili razmjenjuje duhovite internetske šale s prijateljicama u internoj Viber grupi, on tiho pati…

Izolacija udvoje: kako da vam veza preživi karantenu?

Da vam prisilni medeni mjesec ne preraste u Isijavanje

Najbolje kreacije za sjajan ulazak u novu godinu

New year, new me! - kažemo na kraju svake godine, a ove nam je svima zaista potreban novi početak. Znamo kako ući u novu godinu sa stilom i osjećati se posebno, pa makar i kod kuće u uskom krugu obitelji

Ida Prester: Priča o dva grada, dvije ljubavi i milijardu promašaja

Razgovor bez filtera s ikonom domaće pop kulture i voditeljicom prvog ikada online izdanja ELLE Style Awards! Ako itko zna što znači #FashionReinvention i novi glam, to je Ida Prester...

Kako je (i o čemu je) sniman prvi film napravljen u potpunosti u izolaciji

Zendaya i John David Washington zvijezde su romantične drame napisane i snimljene u tajnosti tijekom izolacije

▲ Povratak na vrh