Tjedan u 4 zida s Idom Prester

26.04.2020.

Kako izolacijske dane provodi disko princeza

Nova gošća Elle rubrike Moja 4 zida je disko princeza, voditeljica, pjevačica i svestrana zabavljačica- Ida Prester! Kako se zabavlja u izolaciji, koji je joj je najdraži predmet u stanu i što je za nju me-time saznajte u nastavku.

Slijedi Idin tjedan u 4 zida!

Ovaj vikend sam sama u stanu. Moji su svi pobjegli na selo, a ja radim za vikend online dodjelu nagrada. Već izluđena boravkom kod kuće, izašla sam ovako pred zgradu, a frend me fotkao za uspomenu. Stay home, I don’t care.

Zarobljena sam u stanu, traje policijski čas u Srbiji, cijeli vikend ne smijemo nigdje izaći. Iskoristila sam vrijeme da si sama telefonom snimim spot za novu pjesmu Dodir. To je priča o razdvojenim ljubavnicima koji komuniciraju samo on line, pa je cijeli spot snimljen kao video chat.

Već dugo nisam bila bez djece pa napokon imam vremena za sebe. Isprobala sam pol ormara, pobacala neke stare stvari i razveselila se starim luckastim komadima na koje sam već zaboravila.

Živimo na 11. katu nebodera. Rijetko smo na balkonu jer se užasno bojim za klince koji se svugdje penju ko majmunčići. Sad kad sam sama napokon mogu bezbrižno otključati vrata i uzivati u maestralnom pogledu.

Danas stizu muž i djeca, policijski sat napokon završava. Koristim zadnje trenutke privatnosti za druženje sa svojim najdražim predmetom u stanu.

Stigli su gremlinići. Roko je strastveni ljubitelj pazli. Ovo je nova, mapa svijeta, za puno je stariji uzrast od njegovog, uz malu maminu pomoć – složili smo je bez frke. A i kupili sat-dva mentalnog angažmana bez divljanja.

 

Stigli smo na selo! U Srbiji opet pocinje policijski čas koji traje cijeli vikend. Svaki slobodan trenutak ćemo provesti ovdje na farmi. Djeca uživaju, hrane pajceke, jure koke, a moji sinusi se raduju svježem zraku. Izolaciju je ovdje puno lakše podnositi.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Ida Prester, ELLE

Pročitajte i...

Kako zaštititi kožu lica od plave svjetlosti koju emitiraju digitalni uređaji?

Saznali smo sve o tome kako sačuvati blistav i svjež ten sad kad provodimo više vremena pred ekranima

Najnoviji gastro hit na Instagramu: Art Focaccia

Ukusna plosnata pogača prelivena maslinovim uljem i začinima, složit ćete se, baš i nije fotogenična. No, uz nekoliko vlati vlasca i cherry rajčica pretvara se u pravo malo umjetničko djelo

Naučite plesati balet uz Dior

Usavršite svoje piruete i plié u izolaciji

Tjedan u 4 zida sa Sašom Šekoranjom

Gdje i kako naš omiljeni cvjećar provodi izolacijske dane

▲ Povratak na vrh