Tko su najbolje prijateljice Kendall Jenner?

Kendall Jenner
28.09.2015.

Manekenka je objasnila zašto je njoj dovoljan uzak krug prijatelja

Dok Internet pliva u neprekidnim objavama Taylor Swift i njezine velike ženske družine koja uključuje i supermodele i glumice i druge aktualne zvijezde, Kendall Jenner ima ponešto drugačiju ideju prijateljstva.

“Ne moram imati veliku grupu prijatelja” – Kendall je ispričala u razgovoru za Yahoo Beauty – “Čini mi se da to može postati jako komplicirano.”

Koga onda Kendall smatra bliskim prijateljicama? “Gigi Hadid jedna je od mojih najboljih prijateljica,” – priznala je, navodeći i još nekoliko nama poznatih imena, redom djevojke s kojima je Kendall ostvarila povezanost – “Cara Delevingne, Bella Hadid i Hailey Baldwin” – zaključila je svoju kratku listu prijateljica.

baby’s! 💜

Fotografiju objavljuje Kendall Jenner (@kendalljenner) Ožu 30, 2015 u 6:23 PDT

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Brend koji obožavaju sestre Hadid i Celine Dion predstavio je odličnu novu kolekciju!

Ksenia Schnaider oduševila svojim genijalnim reinterpretacijama klasičnoga jeansa

▲ Povratak na vrh