Tko su najpopularnije obitelji na Instagramu?

Kylie i Kendall Jenner
17.03.2016.

Nepotizam u modnoj industriji već je neko vrijeme vruća tema. Popularni klinci još popularnijih roditelja sve su češći izbor modnih i kozmetičkih kuća u reklamnim kampanjama, ali i na modnim pistama....

I iako nitko ne sumnja u njihovu profesionalnost, bilo bi naivno ne zaključiti kako je glavni razlog ovog trenda izniman marketinški potencijal zvjezdanih tinejdžera.

Milijuni poklonika na društvenim mrežama modnim brendovima garantiraju izniman tržišni doseg, a nekoliko se obitelji po tom pokazatelju posebno ističe. Kad se zbroji trenutno stanje facebook, twitter i Instagram obožavatelja, na prvom mjestu su očekivano Kendall i Kylie Jenner sa preko 160 milijuna followera.

 

Gigi Hadid

 

Slijede Beckhamovi s upola manjih 82 milijuna, Cara i Poppy Delevingne s 38 milijuna, Willow i Jaden Smith s 30 i obitelj Hadid s 23 milijuna followera.

Pripremila: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kozmetika Kylie Jenner napokon stiže u Hrvatsku

Pripremite se za odbrojavanje- poznat nam je datum dolaska Kylie Skin by Kylie Jenner kozmetike u Hrvatsku 

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

▲ Povratak na vrh