Tko su pobjednici večeri?

26.05.2017.

Magazin Story i ove godine nagradio najbolje u čak 20 kategorija

Nagrade Römerquelle Story Hall of Fame powered by HTC dodijeljene su tijekom glamurozne proslave 15. rođendana Storyja u kavani Johann Franck

I dok su o dobitnicima u 15 kategorija odlučivali članovi žirija Storyja, čitatelji su odlučili o pobjednicima u sljedećih pet kategorija: najbolji modni editorijal, najbolji beauty editorijal, najbolja naslovnica, najbolji celebrity par te zvijezda godine.

Među nominiranima bili su najbolji editorijali iz 2016. godine, te sve naslovnice objavljene od prošlogodišnje dodjele do našeg rođendanskog broja u 2017. kao i lista od četiri osobe koje konkuriraju za zvijezdu godine.

 

 

Nagradu za najbolji modni editorijal osvojio je Janko Popović Volarić, a najbolji beauty editorial pripao je Vanni. Za najbolji film pobjedu je dobio Ustav Republike Hrvatske, Rajka Grlića, dok je najbolja kazališna predstava Ljudi od voska.

 

 

Najbolji celebrity dizajner je dvojac ELFS, a nagradu za najbolji modni stil ponijela je Jelena Rozga. Nagradu za najbolju TV emisiju osvojila je A strana.

 

 

Nagrada za najbolje muško TV lice pripala je Mislavu Bagi, a za najbolje žensko TV lice proglašena je Marijana Batinić.

 

 

Najveća zvijezda večeri svakako je bila Severina, koja je osvojila dvije nagrade: proglašena je najboljom regionalnom pjevačkom zvijezdom, ali je osvojila i nagradu za najbolju duet s Jala Bratom za pjesmu Otrove.

 

 

Najbolja glumica je Ksenija Marinković, a glumac Goran Grgić. Najboljom pjevačicom proglašena je mlada Mia Dimšić, dok je njezin kolega Jacques Houdek osvojio nagradu za najboljeg pjevača. Jelena Rozga i Stjepan Hauser su ponijeli nagradu za najbolji celebrity par.

 

 

Najboljom naslovnicom Storyja po izboru publike proglašena je naslovnica s Markom Toljom, a najbolja Storyjeva priča bila je ona s ekskluzivnim intervjuom s Marinom Ivanovićem Stokom.

 

 

Zoran Šprajc osvojio je nagradu u kategoriji Zvijezda godine. Nagradu za životno djelo pripala je Josipi Lisac.

M.B.
Fotografije: Story press

Pročitajte i...

Dodijeljene prestižne nagrade Story Hall of Fame 2018.

Ove godine Storyjev crveni tepih doveo nas je u Story urbanu džunglu koja je osvojila sve uzvanike urbanim iznenađenjima poput plesnog performansa urbane džungle pod kreativnim vodstvom Larise Lipovac

Noć zabave i dobrih vibracija u dobrome društvu

Koje se piće najviše tražilo u sklopu Story Hall of Famea?

Tko je prošetao crvenim tepihom Story Hall of Fame?

Dugi crveni tepih ispred Johann Francka u samome središtu grada okupio brojna poznata lica

Čiji je styling najbolji?

Osvojite pozivnicu za party godine Story Hall of Fame

Najglamurozniji događaj u gradu u znaku najsjajnije zvijezde - vode Römerquelle

Borna Šercar oduševio uzvanike Story Hall of Famea sviranjem na bocama vode Römerquelle

Tko je zabljesnuo na crvenom tepihu Story Hall of Famea?

Poznate Hrvatice spremno su pozirale u svojim najboljim izdanjima

▲ Povratak na vrh