Tko su žene s najviše stila?

Samantha Cameron
07.08.2015.

Neočivano prvo mjesto zaslužila je...

Liste najbolje odjevenih žena svijeta uvijek su vrlo zanimljiva tema koju rado prate i zvijezde i publika. Trenutno svi pričaju o izboru legendarnog časopisa Vanity Fair koji je iznenadio nekim imenima u prvih deset svoje liste žena s najviše stila.

Na broju jedan je, sasvim neočekivano, prva dama Britanije, Samantha Cameron, a na samom vrhu je slijede još dvije Britanke – Vojvotkinja od Wessexa na četvrtom i Amal Clooney na petom mjestu.

 

Samantha Cameron

Samantha Cameron sa suprugom i prvom damom SAD-a

 

Iz svijeta showbizza na listi su se našle Taylor Swift na visokom drugom i Rihanna na jako dobrom šestom mjestu. Preostala mjesta pripala su manje eksponiranima, ali modno vrlo osviještenim damama iz svijeta businessa, umjetnosti i europskih dvorova.

U kategoriji modnih profesionalaca, prvo mjesto odnijela je još jedna Britanka, urednica Caroline Issa, a nešto niže na listi prate je Victoria Beckham i Giovanna Battaglia. Osim ove dvije kategorije, VF ocjenjuje i muškarce, parove, Hollywood i originalne ikone, odnosno ikone s posebnim stilom. U toj su se kategoriji ove godine našli Azzedine Alaïa, Jenna Lyons i FKA Twigs.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Top 5 revija s londonskog tjedna mode

Kako su svoje nove kolekcije prezentirali omiljeni dizajneri

Koju dnevnu kremu za lice koriste Alexa Chung i Victoria Beckham?

Otkrili smo tajnu svježeg izgleda naših omiljenih Britanki

Divna FKA Twigs nastupila na Valentino reviji

Magična atmosfera u pariškom Grand Palaisu

▲ Povratak na vrh