TV-zvijezde Lori Loughlin i Felicity Huffman navodno ‘nisu potpuno shvatile’ da bi mogle otići u zatvor

21.03.2019.

Iza rešetaka

Prošlo je nešto više od tjedan dana otkako je prvi put objavljen skandal za prijem na fakultete, a glumice Lori Loughlin i Felicity Huffman optužene su za umiješanost. Us Weekly je dobio najnovije informacije o njihovim emocionalnim stanjima i o tome kako očito nisu očekivale takve posljedice.

 

 

Loughlin i njezin suprug, Mossimo Giannulli, bili su optuženi za navodno plaćanje 500.000 dolara kako bi njihove dvije kćeri bile imenovane kao članovi veslačkog tima kako bi im jamčili ulazak u USC, unatoč tome što niti jedna djevojka nije bila dio posade. U međuvremenu, Huffman je optužena za navodno plaćanje 15.000 dolara kako bi se prijemni ispit prepravio za najstariju kćer.

 

 

Loughlin i Huffman uhičene su prošlog tjedna i puštene da se brane sa slobode (Loughlinina obveznica bila je milijun dolara, a Huffmanina 250.000 dolara). Dvije žene nisu očekivale da će to dosegnuti tolike razmijere. “Nijedna glumica nije znala da će to postati toliko ozbiljno”, rekao nam je jedan Huffmanin izvor. “Nisu u potpunosti shvatile opseg svojih navodnih zločina ili mogućnost zatvora.”

 

 

I Loughlin i Huffman, zajedno sa svojim obiteljima, osjećaju ekstremnu uznemirenost zbog situacije. “Sramota i poniženje nedokučivi su [za Felicity]”, rekao nam je jedan izvor. “William [H. Macy, njezin muž, koji nije bio optužen] je slomljena srca. Bio je u suzama.”

“Ovo je Lorina najgora noćna mora” za nju i njezinu proširenu obitelj, rekao nam je jedan tjednik.

Ljudi su prošlog tjedna izvijestili da je ovaj skandal posebno bolan za Loughlin. “Lori i [njezin suprug] Mossimo brzo otkrivaju tko su njihovi pravi prijatelji”, rekao je jedan izvor. “Nije da su žrtve zločina. Oni su zločin. Mnogi njihovi prijatelji trenutno ne žele biti povezani s njima. Njihovi prijatelji su šokirani tvrdnjama.”

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Celebi na prosvjedima „Black Lives Matter“

Manekenke Kaia Gerber i Cara Delevingne pridružile su se prosvjednicima ispred Gradske vijećnice u Los Angelesu, a Paris Jackson na njega je došla s parolom „Mir, ljubav, pravda“. Mlada generacija pokazala je da je itekako društveno osviještena, bez obzira na to što je, barem u slučaju ovih djevojaka, rođena sa zlatnom žlicom u ustima

Možete li vjerovati da Vera Wang ima sedamdeset godina? Mi ne

Slavna američka dizajnerica nedavno je na Instagramu objavila slike iz mladosti, a njezini su obožavatelji zaključili da se uopće nije promjenila. I dalje ima jednako gustu, sjajnu kosu, vitku liniju i zabavan modni stil...

▲ Povratak na vrh