U iščekivanju vjenčanja

George Clooney i Amal Alamuddin
10.09.2014.

George Clooney i Amal uživaju u susjednoj Italiji

Oskarovac George Clooney i njegova zaručnica, uspješna 36-godišnja odvjetnica Amal Alamuddin, ovih dana uživaju u glumčevoj raskošnoj rezidenciji na talijanskom jezeru Como.

Čini se da je par zaljubljeniji nego ikad, a iako rijetko razmjenjuju nježnosti u javnosti, papparazi su ih u restoranu u gradiću Cernobbio snimili kako uživaju zajedno. 

 

George Clooney i Amal Alamuddin

 

Glumac je nedavno otkrio i da će on i Amal za nekoliko tjedana sudbonosno “da” izreći u Veneciji, a pretpostavlja se da će se zabava za šezdesetak prijatelja nakon ceremonije održati u luksuznom hotelu lanca Aman, jedinom koji se može pohvaliti sa sedam zvjezdica, a pruža pogled na Canal Grande.

Palazzo Papadopoli ili Aman Canal Grande Venice Resort jedna je od najvećih privatnih palača na slavnom kanalu, izgrađena je 1550. godine, a pohvaliti se može i freskama venecijanskog rokoko slikara Giandomenica Tiepoloa.

 

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

9 glumaca o najgorim filmovima koje su ikad snimili

Zvijezde imaju par probranih riječi za projekte koji su ispali slavno neslavni

Tko je od slavnih stigao na kraljevsko vjenčanje?

Kraljevsko vjenčanje koje je održano danas u Londonu okupilo je brojna poznata lica

Amal Clooney zablistala u vintage Versace haljini

Poznata po sebi svojstvenom stilu i prepoznatljivoj modernoj eleganciji, supruga glumca Georgea Clooneya zablistala je na večernjem modnom događaju

▲ Povratak na vrh