U novom dokumentarcu Samantha Markle, polusestra Meghan, ponovno je krenula u napad na trudnu vojvotkinju

05.03.2019.

Gdje je nestala sestrinjska ljubav?

Obitelj ne možemo birati, čega je Meghan Markle zasigurno svjesna u jeku skandala kojima ju svakoga tjedna časte članovi njezine. U izjavi za dokumentarac “Meghan & The Markles: A Family At War” Samantha je koristila svojih pet minuta slave iskoristila kako bi detaljno opisala kako je njezina sestra, koja je bila veleposlanica UN-a prije veze s princom Harryjem, bezdušna.

 

 

Samantha se u kratkom intervjuu osvrnula na to kako se njezina polusestra odnosi prema njihovom ocu koji je nedavno objavio privatno pismo koje mu je Meghan poslala poslije kraljevskog vjenčanja. Mnogi britanski mediji su odlučili da pismo neće objaviti, budući da se radi o privatnom pismu čijom bi se objavom samo bezosjećajno zadiralo u privatnost članice kraljevske obitelji.

 

 

“Ona ili nema srca ili bi činila sve što je u njezinoj moći kako bi mu (ocu) pružila udobnost, bila ljubazna i milostiva, i pobrinula se da mu bude ugodno u starosti.” komentirala je Samantha.

 

 

Mnogi naslućuju kako je oštru kritiku od strane Meghanina oca i polusestre, potakla izjava princa Harryja koji je za BBC radio još u 2017. godini izjavio kako se Meghan odlično snalazi i kako je to vjerovatno obitelj koju nikad nije imala. Iako dokumentarac navodi kako je već i prije te kontroverzne izjave Samantha nazvala Meghan “sponzorušom”.

Koji motiv za krajnje neprimjerene komentare imaju otac i polusestra Meghan Markle, možemo samo nagađati i  prokomentirati kako riječi nekada više govore o osobi koja ih je izrekla, nego o onome na koga se odnose.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Znamo koji će glumci utjeloviti princa Charlesa i princezu Dianu u petoj sezoni serije 'The Crown'

U novoj sezoni u glavnim ulogama pojavit će se neka poznata imena koja smo navikli gledati u posve drugačijim ulogama

Što Meghan Markle uvijek nosi sa sobom kad putuje

Jedna od sitnica kojima je lijepa glumica navodno impresionirala princa Harryja na početku veze bio je - njezin talent za pakiranje! Naime, umjesto gomile kofera koje je Harry očekivao, njegova je djevojka na romantično putovanje u Afriku ponijela samo jedan jedini ruksak, a evo što se u njemu nalazilo….

Meghaninih 40

Meghan Markle za svoj je 40. rođendan snimila video s komičarkom Melissom McCarthy kako bi promovirala inicijativu 40 x 40 čiji je cilj vraćanje žena koje su zbog Covid krize izgubile posao na tržište rada

5 kraljevskih trikova protiv modnih gafova

Članice kraljevske obitelji drže se najstrožih pravila odijevanja i jako dobro znaju kako spriječiti modni 'faux pas'

meghan markle

Meghan Markle dodaje još jednu titulu svom imenu

Knjiga o posebnoj vezi oca i sina, kroz majčine oči

J. Lo, Selena Gomez i Meghan Markle udružile snage na novom projektu

Meghan Markle i princ Harry okupili zvijezde i političare za borbu protiv Covid-19

▲ Povratak na vrh