U Zagrebu je ekskluzivno predstavljena Erdem x H&M kolekcija

31.10.2017.

Kultna zagrebačka kavana Corso sinoć je poslužila kao idealna kulisa za kolekciju ERDEM X H&M na čijem se predstavljanju okupila krema društvenog života Hrvatske

Preko tri stotine uzvanika sinoć je uživalo u nezaboravnoj atmosferi, izvrsnoj glazbi i interijeru kojeg je samo za tu prigodu akademski slikar i cvjećar Saša Šekoranja pretvorio u vječno proljeće, koje je dodatno naglasilo romantični i pripovjedački duh kolekcije. Kao posebna gošća iznenađenja uzvanike je oduševila Josipa Lisac, koja je svojim glazbenim performansom sve prisutne ostavila bez daha.

Komade iz Erdem x H&M kolekcije na ovom su velikom događaju nosili Jelena Rozga, Judita Franković i Slavko Sobin, a novu su kolekciju stigle pogledati i brojne druge poznate osobe. Među njima su bili Ljupka Gojić Mikić, Nevena Rendeli, Larisa Lipovac, Danijela Trbović, Iva Šarić Leko i brojni drugi.

Kolekcija ERDEM x H&M bit će dostupna u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i na web stranici H&M-a, od 2. studenog u Zagrebu u Centru Cvjetni, a do tada u galeriji pogledajte tko je sve stigao na predstavljanje.

Piše: N.B.
Foto: Ivan Pavliš / Mario Poje

Pročitajte i...

Put u MODNI RAJ zbog kojeg sanjamo o COVID putovnici

U iščekivanju it accessoirea 2021. godine - COVID putovnice, želja za putovanjem jača je nego ikada prije. Možda još nije vrijeme za pakiranje, ali ništa vas ne sprečava da se već počnete pripremati za put iz snova. Bilo da nešto planirate ili samo sanjarite, inspirirajte se našim pregledom pet top izložbi u pet europskih destinacija. Tema? Moda, naravno!

nataša mihaljčišin

Modno oslobođenje tijela

Nova kolekcija 'Metamorfoze' Nataše Mihaljčišin slavi slobodu kretanja i čaroliju ručnog rada

Modno oslobođenje: Vrijeme je za raskošne volane

Ženstven i lepršav modni editorijal koji poziva u budućnost prepunu mogućnosti

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika 'manje je više' precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Pretprošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

karen elson

Supermodel Karen Elson razotkriva naličje modne industrije. I nije neki prizor...

'Velika iluzija mode jest da gradi sliku žena kao moćnih božica, ali iza kulisa nemamo prava'

▲ Povratak na vrh