Udruženim snagama protiv paparazza

12.12.2013.

'U redu je da vas snimaju ako ste Lindsay Lohan koja upravo izlazi iz kluba. Kad su u pitanju djeca, to je zaista neukusno', smatra Affleck

Pink je na svom Twitter profilu podržala Bena Afflecka koji je na portalu Huffington Posta kritizirao paparazze. Kako su i 34-godišnja pjevačica i njena kći Willow stalno u središtu pozornosti, Pink razumije Benov bijes.

Ljubavni i poslovni život američkog glumca otpočetka njegove karijere privlači medijsku pozornost, ali 41-godišnjak je pronašao način kako da tome doskoči.

„Shvatio sam da se ne trebam na njih obazirati. Važno mi je da sam fokusiran na posao, a za ostalo me nije briga. Fotografirajte me i napišite što god želite. Na kraju dana to ionako nije važno“, izjavio je za Playboy.

„Možete biti fotograf tračerskog TMZ-a i slijediti me cijeli dan, nije me briga. I sad me vani čeka nekoliko njih. Zapravo, na neki način sam se s time i pomirio.“

Glumački par Ben i Jennifer Garner imaju troje djece, osmogodišnju Violet, četverogodišnju Seraphinu i jednogodišnjeg Samuela.

„Moja djeca nisu ‘celebi’, nisu pristali na takav život. Kad su se rodili, nudili su nam mnogo novca da prodamo njihove slike, ali nismo pristali. Ne osuđujem ljude koji to čine, brojni taj novac doniraju u humanitarne svrhe, ali za mene je to pitanje principa“, objasnio je.

„Moj je posao da ih štitim. Uvijek dam sve od sebe, ali samo ponekad uspijem. Djeca uvijek gledaju u pod jer se boje tih ljudi, a fotografi viču kako bi im privukli pažnju. To je u redu ako ste Lindsay Lohan koja upravo izlazi iz kluba, ako sam to ja ili neka druga odrasla osoba. Kad su u pitanju djeca, to je zaista neukusno.“

© Cover Media, Getty Images

Pročitajte i...

J. Lo, Selena Gomez i Meghan Markle udružile snage na novom projektu

Meghan Markle i princ Harry okupili zvijezde i političare za borbu protiv Covid-19

Pretty in pink

Ružičasta nije rezervirana samo za romantične princeze

Jeste li spremni za dobro raspoloženje? 3 'feel good' trenda koji nas uvode u proljeće

Modna prognoza? Pretežno ružičasto s obiljem ludih uzoraka, jarkih boja i odvažnih krojeva

Post-prekidna frizurica Ane de Armas je tako chic!

Ništa kao nova zuza kad započinjemo novu single & fabulous eru, a Ana de Armas nosi frizuru sezone, i to fantastično…

Izgleda da ovaj (bivši) holivudski par neće ostati u prijateljskim odnosima

Iako je u ponedjeljak objavljeno da je prekid bio uzajaman i prijateljski, u srijedu je slika sasvim drugačija...

PINK RIBBON Story u suradnji s dm-om u borbi protiv karcinoma dojke

Cilj je ovog projekta opremiti onkološki odjel Opće bolnice Dubrovnik

▲ Povratak na vrh