Umjetnica u obitelji Kardashian

10.02.2021.

Ni umjetničko izražavanje, kad su Kardashiani u pitanju, ne može proći bez kontroverzi

Kim Kardashian jučer se na svom Instagram profilu pohvalila slikom svoje kćeri North, uljem na platnu s romantičnim imaginarnim pejzažom. No, kako će hejteri hejtati, mnogi su odmah pohrlili osporiti Northino autorstvo. Očito među odraslima ima nekih zavidnika kojima je teško povjerovati da bi jedna sedmogodišnjakinja mogla naslikati krajolik u maniri feel good ASMR idola Boba Rossa, koji je, usput rečeno, odmah postao trending pojam na Twitteru.

Kim Kardashian se kao ponosna majka/lavica pobunila protiv načina na koji su neki mediji izvještavali i opovrgavali talent male North i istaknula da North pohađa tečaj slikanja te da se jako trudi, a mi kao društvo trebamo poticati i hraniti talente svakog djeteta.

Podsjetila je i na njezin rad na Hermesovoj torbi koju je oslikala kad je imala samo godinu dana, ali i na radove njezina oca Kanyea Westa kao dječaka koji su pokazatelj njegove umjetničke crte od rane dobi.

Što god netko mislio o Kardashianima, u jednom se svi možemo složiti s Kim – pogrdni diskurs o djeci u medijima treba se promijeniti, a njihovi interesi i talenti poticati i razvijati.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia, Instagram norisblackbook

Pročitajte i...

edo murtić

Izložba u čast 100. godišnjice rođenja Ede Murtića uskoro u Meštrovićevu paviljonu

Meštrovićev paviljon, Dom hrvatskih likovnih umjetnika, svoja vrata otvara uskoro za još jednu izložbu koja će svojim opusom ponovno iznenaditi, oduševiti i inspirirati posjetitelje. Velikan hrvatskog apstraktnog slikarstva Edo Murtić uljepšat će proljeće i ljeto u Zagrebu nizom događanja koja se organiziraju u njegovu čast.

kim kardashian

Novi neobični parovi u celebrity univerzumu?

Nakon Kourtney Kardashian i Travisa Barkera, šuška se o novim naizgled nespojivim parovima među celebovima

tisja kljaković braić

Tisja Kljaković Braić: 'Kad pronađem komadić života, toliko ga pažljivo prenesem u crtež da ne promijenim ni zarez'

Tisja Kljaković Braić poznata je splitska slikarica koja je zahvaljujući svojim karikaturama 'Oni' i sjećanjima na djetinjstvo postala autorica bestselera, a sada će njezini likovi zaživjeti i na kazališnim daskama i ekranu

bridgerton

Neki likovi iz 'Bridgertona' napravljeni su prema Kardashianima i sada sve ima smisla

Lady Whistledown otkrila je neke zanimljive detalje o seriji koji su oduševili najveću obožavateljicu 'Bridgertona' - Kim Kardashian

Izložba koju ne smijete propustiti: Petra Grozaj 'Kaleidoscope'

Što je inspirira u fotografijama slavnih žena, što misli o modi te koji trenuci u životu zaslužuju blistave haljine porazgovarali smo sa slikaricom Petrom Grozaj povodom otvorenja izložbe u Laubi

marina abramović

Marina Abramović kurira online izložbu kojom želi performans približiti svima nama

'The artist is present' dok čekamo da se datoteke pošalju...

▲ Povratak na vrh