Victoria Beckham napisala pismo budućoj sebi i otkrila zašto je napustila ‘Spajsice’

12.01.2021.

A podijelila je i tajne za uspješan brak i mladoliku kožu

U pismu koje je Victoria Beckham napisala za britanski Vogue, obratila se budućoj sebi za koju se nada da je mudrija. Osvrćući se na 2020. godinu, koja je čak i za nju bila izazovna, zahvalna je na svom vremenu provedenom s obitelji, ali i na lekcijama koje će joj trajati doživotno. Voditi modni brend za vrijeme pandemije zasigurno nije bilo lako, no Victoria smatra da će joj to iskustvo pomoći za razvoj u budućnosti. Budućoj Victoriji poručuje da se uvijek drži svoje mantre: “naporno radi i budi ljubazna”.

Victoria je podijelila i svoju tajnu za dobar brak, koji traje već 22, za svijet showbusinessa rekordne, godine: “Uvijek održavaj barem malo misterija. Odjeni odličnu haljinu i nabaci malo smokey eye-a.”

A što se tiče tajne dobrog tena? Victoria se u mladosti borila s aknama, no danas se njezina koža doima besprijekornom, a u 47. godini života gotovo da nema bora. Svoj blistav ten objašnjava upotrebom seruma i hidratantne kreme, ali ističe: svaki dan obavezno je nanijeti zaštitni faktor!

U pismu se prisjetila i trenutka koji joj je promijenio život: gledajući Eltona Johna kako izvodi “Tiny Dancer” kao da mu je prvi put, shvatila je da, iako joj je nastupanje zabavno, nije njezina strast i odlučila je napustiti Spice Girls. Iako uspješna u svijetu mode i kozmetike, priznala je da se i dalje reinventa i dala nam naslutiti da priprema još iznenađenja.

 

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Nova kolekcija Victorije Beckham nadahnuta je garderobom njezina supruga

Elegantna i opuštena kolekcija za proljeće/ljeto 2022.

Ponovimo još jednom pravi redoslijed nanošenja skincare proizvoda

Kad se radi o njezi kože, maksimalni učinak će proizvodi imati upravo ako ih nanosimo - po redu

njega kože lica

Zašto je vitamin C u kozmetici toliko popularan?

Koje su prednosti uvrštavanja vitamina C u njegu kože i na što treba pripaziti

Victoria Beckham otkrila je najvažnije modno pravilo: Osjećaj se dobro u svojoj koži

Nova suradnja Victorije Beckham i Reeboka rezultirala je kolekcijom izrađenom od visokokvalitetnih materijala, koja se može nositi tijekom cijelog dana, a sastoji se od tajica, topića, majica s kapuljačom, kapa i ruksaka

Povratak u budućnost: Koje trendove donose nedavno predstavljene resort kolekcije?

Optimizam i oslobođenje vladaju modnim pistama na kojima su predstavljene resort kolekcije, a brojni dizajneri inspiraciju su pronašli u prošlosti

▲ Povratak na vrh