Victoria Beckham napisala pismo budućoj sebi i otkrila zašto je napustila ‘Spajsice’

12.01.2021.

A podijelila je i tajne za uspješan brak i mladoliku kožu

U pismu koje je Victoria Beckham napisala za britanski Vogue, obratila se budućoj sebi za koju se nada da je mudrija. Osvrćući se na 2020. godinu, koja je čak i za nju bila izazovna, zahvalna je na svom vremenu provedenom s obitelji, ali i na lekcijama koje će joj trajati doživotno. Voditi modni brend za vrijeme pandemije zasigurno nije bilo lako, no Victoria smatra da će joj to iskustvo pomoći za razvoj u budućnosti. Budućoj Victoriji poručuje da se uvijek drži svoje mantre: “naporno radi i budi ljubazna”.

Victoria je podijelila i svoju tajnu za dobar brak, koji traje već 22, za svijet showbusinessa rekordne, godine: “Uvijek održavaj barem malo misterija. Odjeni odličnu haljinu i nabaci malo smokey eye-a.”

A što se tiče tajne dobrog tena? Victoria se u mladosti borila s aknama, no danas se njezina koža doima besprijekornom, a u 47. godini života gotovo da nema bora. Svoj blistav ten objašnjava upotrebom seruma i hidratantne kreme, ali ističe: svaki dan obavezno je nanijeti zaštitni faktor!

U pismu se prisjetila i trenutka koji joj je promijenio život: gledajući Eltona Johna kako izvodi “Tiny Dancer” kao da mu je prvi put, shvatila je da, iako joj je nastupanje zabavno, nije njezina strast i odlučila je napustiti Spice Girls. Iako uspješna u svijetu mode i kozmetike, priznala je da se i dalje reinventa i dala nam naslutiti da priprema još iznenađenja.

 

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Zamjena za ceker koja košta više od kuće: kako je Birkinica postala kolekcionarsko blago

Nepraktične košare koje je nosila Jane Birkin inspirirale su Hermès da dizajnira praktičnu i elegantnu kožnu torbu koja je mnogo više od modnog dodatka

Slijedite pet koraka za pravilnu pripremu kože prije šminkanja, bit će vam zahvalna

Pitate li vizažiste u čemu je tajna njihovih blistavih lookova, objasnit će vam važnost onoga što prethodi šminkanju. Sve je u dobroj pripremi!

Kako Victoria Beckham radi od kuće?

Nadimak Posh Spice je opravdan!

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum ispunjava bore, smanjuje hiperpigmentaciju i poboljšava elastičnost kože u 2 tjedna

U mladoj koži dermalno tkivo je jako i sadrži velike zalihe kolagena i elastina - oni zajedno pomažu kožu održati čvrstom i glatkom. Starenjem se snižava razina kolagena i elastina čak 1% godišnje. To narušava strukturu dermalnog tkiva, uzrokujući gubitak snage kože. Ona postaje manje čvrsta na dodir, bore se produbljuju, a pjege postaju sve vidljivije. Kako bi se očuvala elastičnost i smanjila hiperpigmentacija, zreloj koži je potrebna posebno formulirana rutina njege.

Top 5 revija s londonskog tjedna mode

Kako su svoje nove kolekcije prezentirali omiljeni dizajneri

▲ Povratak na vrh