Victoria Beckham napisala pismo budućoj sebi i otkrila zašto je napustila ‘Spajsice’

12.01.2021.

A podijelila je i tajne za uspješan brak i mladoliku kožu

U pismu koje je Victoria Beckham napisala za britanski Vogue, obratila se budućoj sebi za koju se nada da je mudrija. Osvrćući se na 2020. godinu, koja je čak i za nju bila izazovna, zahvalna je na svom vremenu provedenom s obitelji, ali i na lekcijama koje će joj trajati doživotno. Voditi modni brend za vrijeme pandemije zasigurno nije bilo lako, no Victoria smatra da će joj to iskustvo pomoći za razvoj u budućnosti. Budućoj Victoriji poručuje da se uvijek drži svoje mantre: “naporno radi i budi ljubazna”.

Victoria je podijelila i svoju tajnu za dobar brak, koji traje već 22, za svijet showbusinessa rekordne, godine: “Uvijek održavaj barem malo misterija. Odjeni odličnu haljinu i nabaci malo smokey eye-a.”

A što se tiče tajne dobrog tena? Victoria se u mladosti borila s aknama, no danas se njezina koža doima besprijekornom, a u 47. godini života gotovo da nema bora. Svoj blistav ten objašnjava upotrebom seruma i hidratantne kreme, ali ističe: svaki dan obavezno je nanijeti zaštitni faktor!

U pismu se prisjetila i trenutka koji joj je promijenio život: gledajući Eltona Johna kako izvodi “Tiny Dancer” kao da mu je prvi put, shvatila je da, iako joj je nastupanje zabavno, nije njezina strast i odlučila je napustiti Spice Girls. Iako uspješna u svijetu mode i kozmetike, priznala je da se i dalje reinventa i dala nam naslutiti da priprema još iznenađenja.

 

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

'Hvala, ali radije bih umrla nego nosila Crocsice'

Victoria Beckham imala je zanimljiv odgovor na dizajnerski dar Justina Biebera

gwyneth paltrow

Njega kože, vježbanje... Što sve Gwyneth Paltrow napravi prije nego započne dan

Glumica, poduzetnica i kraljica wellnessa priznaje da je 'high maintenance'

Otkrijte zašto je vrhunska francuska DermEden njega sastavni dio skincare rutine žena diljem svijeta

Dermokozmetička linija proizvoda ima bestseller koji mahom nestaje s polica!

▲ Povratak na vrh