Victoria Beckham pod napadom kritičara

14.07.2016.

Jedna naizgled bezazlena fotka poljupca na Instagramu podijelila je javnost

Victoria Beckham ovoga vikenda poželila je sretan peti rođendan svojoj kćeri Harper uz fotku poljupca, ne sluteći kako će time podijeliti javnost.

Iako se čini kao da fotka koja prikazuje poljubac mame i kćeri ne bi trebala biti povod raspravi, brojni ljudi javili su se na društvenim mrežama komentirajući kako je fotografija potpuno neprimjerena. Neki su problem vidjeli u poziciji Victorijine glave, dok drugi pak smatraju kako se djecu uopće ne bi smjelo ljubiti u usta.

Dakako, nebrojeno puno mama javilo se i u obranu slavne dizajnerice pa su neke od njih čak objavile vlastite fotografije poljubaca sa svojom djecom:

Kulture su različite u svijetu pa dok u Americi roditelji svoju djecu (paranoično) štite čak i od pogleda na ulici, samo malo južnije, u Meksiku, dijete je radost koja se dijeli sa susjedima, prijateljima, prolaznicima – bilo kime tko želi razmijeniti nježnost! Bilo kako bilo, sigurni smo da je malena Harper rođendan proslavila okružena ljubavlju i toplinom svoje obitelji.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Zamjena za ceker koja košta više od kuće: kako je Birkinica postala kolekcionarsko blago

Nepraktične košare koje je nosila Jane Birkin inspirirale su Hermès da dizajnira praktičnu i elegantnu kožnu torbu koja je mnogo više od modnog dodatka

Top 5 revija s londonskog tjedna mode

Kako su svoje nove kolekcije prezentirali omiljeni dizajneri

Koju dnevnu kremu za lice koriste Alexa Chung i Victoria Beckham?

Otkrili smo tajnu svježeg izgleda naših omiljenih Britanki

▲ Povratak na vrh