Victoria Beckham priprema liniju make-upa

16.04.2016.

Kao da nije dovoljno što je od uspješne glazbene zvijezde postala još uspješnija dizajnerica i još k tome majka četvero djece, Victoria Beckham sprema se pokoriti još jedan teritorij – kozmetiku

Britanska dizajnerica udružila se s kozmetičkim divom Estée Lauder na ograničenoj kolekciji šminke jednostavnog naziva Victoria Beckham Estée Lauder.

„Cijeli proces je vrlo inspirativan i iznimno edukativan. Od kopanja po arhivi Estee Lauder do rada s njihovim fenomenalnim timom, oduševljena sam svakim dijelom naše suradnje,“ otkrila je u priopćenju.

 

Victoria Beckham

 

Zasada nema detalja o odabranim paletama boja ili dizajnu pakiranja, ali se najave očekuju u kratkom roku. Victoria je tek jedna u nizu poznatih faca koje su se odlučile na suradnju s kozmetičkim kućama. Prije nje iznenadili su nas Christian Louboutin svojom kolekcijom ruževa, Ariana Grande za M.A.C., Joan Smalls za Estee Lauder i mnogi drugi.

Čini kako je nakon dizajnerskih pokušaja i izleta u modne vode, u itineraru zvijezda A-liste sada na redu industrija ljepote.

Pripremila: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Top 5 revija s londonskog tjedna mode

Kako su svoje nove kolekcije prezentirali omiljeni dizajneri

Koju dnevnu kremu za lice koriste Alexa Chung i Victoria Beckham?

Otkrili smo tajnu svježeg izgleda naših omiljenih Britanki

Victoria Beckham se i službeno počinje brinuti za žene izvana i iznutra

Victoria Beckham Beauty donosi prve proizvode za usne

▲ Povratak na vrh