Victoria Beckham zna kako ovog ljeta nositi ružičasto

21.06.2018.

Bivša pjevačica i slavna dizajnerica prošetala je u haljini iz vlastite kolekcije

Victoria Beckham ovih dana boravi u New Yorku. Prije dva dana je na njegovim ulicama tako viđena kako šeće u divnoj haljini iz ljetne kolekcije vlastitog brenda Victoria Beckham.

Svilena haljina u bubblegum nijansi ružičaste boje divno je istaknula njenu vitku figuru i pokazala nam da ta vesela boja još nije izašla iz mode. Uz haljinu je Victoria odabrala velike sunčane naočale i svijetloplave cipele, također iz vlastite kolekcije, a kako je izgledala pogledajte u nastavku.

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

▲ Povratak na vrh