Vjenčanje Brangeline za Božić?

Brangelina
15.10.2013.

Angelina Jolie i Brad Pitt planiraju romantično vjenčanje u svom dvorcu u Francuskoj

„Sviđa im se ideja pravog božićnog vjenčanja u njihovu domu Château Miraval, s velikim vatrometom i gomilom blagdanskih ukrasa“, izjavio je neimenovani izvor za britansko izdanje časopisa Grazia.

Nagađa se da je Božić idealno razdoblje za slavlje i zbog toga što se Angelina oporavila od dvostruke mastektomije, a iduće godine čeka je još jedna operacija kojom želi smanjiti rizik od raka jajnika.

Famozna Brangelina zajednički ‘teži’ 200-tinjak miljuna dolara, imaju šestero djece i brojne nekretnine diljem svijeta pa je predbračni ugovor razumna odluka

Holivudski ‘aristokratski’ par zaručen je već 18 mjeseci, zajedno su šest godina i imaju šestero, što svoje, što posvojene djece.

Kako se iz pravnih razloga ne mogu vjenčati u Francuskoj, brak će sklopiti na Havajima, na omiljenoj plaži Angelinine majke Marcheline Bertrand.

„Tako će i njena mama biti prisutna tijekom ceremonije na Havajima“, dodaje izvor. „Zatim će imati glavnu proslavu sa ‘zimskom temom’ u Francuskoj, na koju će pozvati svoje najbliže prijatelje i obitelj. Svi su uzbuđeni, posebno djeca.“

Navodno je Brad (49) uspio uvjeriti Angelinu (38) da potpiše predbračni ugovor kojim bi podjednako podijelili novac zarađen nakon vjenčanja.

„Angelina je uvijek bila nesklona takvom ugovoru, ali Brad ju je uvjerio da je to u njenom najboljem interesu. On je romantičan, ali i vrlo praktičan. Oboje su već  bili u braku pa znaju koliko razvodi mogu biti ružni. Uzmemo li u obzir da su zajednički ‘teški’ kojih 200-tinjak miljuna dolara, da imaju šestero djece i brojne nekretnine diljem svijeta, Brad smatra da je predbračni ugovor još važniji“, otkriva izvor.

Početkom listopada kružile su glasine da se par tajno vjenčao jer je Angelina snimljena s burmom na prstenjaku tijekom jednog shoppinga u Australiji.

©Cover Media

Pročitajte i...

Što je zajedničko Bradu Pittu, Sofiji Coppoli i Beyonce?

"There's no business like showbusiness!" - stara je uzrečica, no čini se da zvijezde otkrivaju nove izvore prihoda.

Od seks simbola do inovatorice, farmerice, aktivistice... Zanimljivi primjeri reinvencija holivudskih diva

Društvo je oduvijek imalo svoja očekivanja i predrasude o lijepim ženama - kako bi se trebale ponašati, čime bi se trebale baviti i što bi ih trebalo zanimati, no u duhu nadolazećih ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionReinvention kampanje, donosimo inspirativne priče žena koje su mnogo više od dvodimenzionalnih holivudskih ljepotica.

Safička moda: najstylish lezbijke na filmu

Od Angeline Jolie u ulozi prvog otvoreno queer supermodela do ultimativno chic Cate Blanchett u ekranizaciji književnog klasika, ovo su naše najdraže filmske queer junakinje s fantastičnim smislom za stil

Utjeha za kišni dan: pogledajte ovaj Jennifer Aniston i Brad Pitt reunion

Svima nam ponekad treba podizač raspoloženja, a ovo je dušu dalo za razvedravanje kišnog dana

Čudesni slučaj Brada Pitta, njegove djevojke, i njezina muža

Donedavno tajna veza između Brada i manekenke Nicole Poturalski, koja je u otvorenom braku, mogla bi biti bajka suvremenog doba

▲ Povratak na vrh