Vrijeme je da pronađete onaj lančić sa svojim imenom. Jer Beyoncé tako kaže

beyonce
19.04.2021.

Carrie ih je pretvorila u trend, Bey ih je digla na novu razinu

Da, kao što smo pisali prošlog tjedna, nose se nanizane ogrlice, ali prepustimo Queen B i njezinoj stilistici Zerini Akers da to podignu na neku sasvim novu razinu. Za vrijeme svog posjeta Las Vegasu s Jay Z-em, Beyoncé je zahvaljujući maskama još mogla ostati inkognito, ali ona je odabrala prigrliti blještavu estetiku i dati svima do znanja da je tamo: odjenuvši odlično bijelo odijelo brenda Area od prošle sezone kojem je dodala lance sa svojim imenom.

Ovo nije prvi put da Bey nosi lanac sa svojim imenom – ogrlicu s natpisom Yonce nosila je i 2017. u fazi albuma koji nosi njezino ime.

Ogrlice s imenom svoje korijene vuku iz afroameričke i latino kulture, popularizirali su ih rap izvođači 1980-ih, nosile R’n’B zvijezde, a pravi mainstream postale su početkom 2000. zahvaljujući seriji ‘Seks i grad’ i ogrlici koja je za Carrie predstavljala svojevrsni talisman, dio njezina identiteta.

Viđali smo ih na modnim pistama, a sada i na Bey, stoga je možda vrijeme da izvučete tu ogrlicu koju čuvate u kutijici već čitavo desetljeće. I možda nabavite još nekoliko njih, za pravi Beyoncé efekt.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Instagram beyonce, Profimedia

Pročitajte i...

Kako ostati fit na zabavan način

Vrijeme je da se prisjetite nekadašnjih vještina i stanete na - role!

nakit s inicijalima

Luksuzna abeceda: Ispišite svoje ime - nakitom

Trend koji nikada ne prolazi je nakit s inicijalima

zlatarna dodić

Mame zaslužuju najbolje - a mi znamo koji komad nakita bi ih zasigurno razveselio

Medaljon, biseri, narukvice s ugraviranim personaliziranim porukama pokloni su koji bi raznježili sve žene, a osobito mame

adidas beyonce

adidas inspirira ljude diljem svijeta: Ništa nije nemoguće

adidas danas lansira novu ekskluzivnu brend kampanju 'Impossible is Nothing' u kojoj će poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe, showbiza, YouTubea i Instagrama poručiti ljudima da ništa nije nemoguće. Ovom kampanjom omiljeni sportski i lifestyle brend ponovno svijetu šalje poruku da sport ima moć promijeniti živote i da na život treba gledati s optimizmom.

ogrlice

Kako nositi nanizane ogrlice po uzoru na fashionistice?

EmRata, Dua Lipa, Bella i Riri obožavaju kombiniranje različitih oglica, a jasno je i zašto: izgleda vrlo cool!

▲ Povratak na vrh