Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

29.04.2020.

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Evo tko se još ubraja u sestrinski „inner circle“, a nisu sestre Hadid…

Larsa Pippen


Veza: prijateljica s Kim, Kourtney i Khloe.

Prethodno udana za NBA zvijezdu Scottieja Pippena, Larsino prijateljstvo sa slavnim sestrama izdržalo je test vremena. Ugostili su se u „Kourtney & Kim Take Miami“, posebno je bliska s Kim, a bila je i velika podrška Khloe u vrijeme skandala s njezinim prevarantskim dečkom Tristanom, ocem njezinog djeteta.

Jonathan Cheban


Veza: Najbolji prijatelj Kim Kardashian.

Bivši publicist koji se okrenuo karijeri food blogera ima trajnu sporednu ulogu u showu „Keeping UpWith The Kardashians“, kao Kimin povjerenik, zaštitnik i najlojalniji prijatelj.


Malika i Khadijah Haqq

Veza: Najbolje prijateljice Khloe Kardashian

Trio je nerazdvojan još od djetinjstva a Khloe priznaje kako su one prve od kojih traži savjet „jer su brutalno iskrene“.


Anastasia „Stassie“ Karanikolaou


Veza: Najbolja prijateljica Kylie Jenner.

Stassie i Kylie se dugo poznaju, no Anastasia je bila svojevrsna prijateljica „u sjeni“, jer je glavnu ulogu godinama  igrala Jordyn Woods. Točnije, sve dok se nije spetljala s Klohenim dečkom Tristanom Thompsonom te bila izgnana iz raja. I ne samo to. Maštovita je Kylie organizirala i malu pakost: sjajilo iz svoje make up kolekcije koje je nosilo ime Jordyn namjerno je stavila – na rasprodaju. Jordyn je sad prošlost, a njezinu ulogu, zajedno sa svim povlasticama prijateljice najmlađe milijarderke na svijetu, preuzela je Anastasia, koja kaže da joj je Kylie poput sestre. Cure čak imaju i iste tetovaže koje su napravile nakon što je Kylie postala majka, a Kylie je Stassie za rođendan organizirala tematski „Sluškinjina priča“ party.


Victoria Villarroel

Veza: Bivša asistentica i prijateljica Kylie Jenner

Upoznale su se kad je Victoria počela raditi za kompaniju Jenner Communications, a vrlo je brzo ambiciozna djevojka postala Kyliena osobna asistentica i njezina „desna ruka“. No, s vremenom joj je dosadilo skakati po kave i pokušavati ugurati nove sastanke u pretrpani raspored mlade bogatašice, pa je priznala Kylie da je voli i cijeni, ali sanja o malo drugačijoj karijeri. Cure su se poslovno razišle, ali se privatno i dalje redovito viđaju i druže.


Fai Khadra

Veza: Prijatelj Kendall Jenner

Šuškanja kako su njih dvoje u vezi Kendall je prekinula Instagram postom s njihovom fotografijom ispod koje je napisala: we don’t date, he is just my date“. Mlada manekenka i 28-godišnji pjevač kliknuli su isključivo na duhovnom nivou.

Yris Palmer

Veza: Prijateljica Kylie Jenner

Svaka mlada majka zna koliko je važna podrška nekog u sličnoj situaciji. Stormi je divno slaže s dvogodišnjim djetetom Yris Palmer, vlasnice brenda umjetnih trepavica Star Lash Extensions, čijim je uslugama Kylie godinama služila. U međuvremenu su se zbližile i postale kućne prijateljice.

Ariel Tejada


Veza: Prijatelj Kylie Jenner

Upoznali su se kad ju je došao našminkati, uskoro je postao njezin osobni vizažist a onda i jedan od najbližih prijatelja. Svi još pamtimo raskošnu rođendansku zabavu iznenađenja koju mu je Kylie priredila kao i dar koji je od nje dobio-dijamantni prsten.

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Instagram, Profimedia

Pročitajte i...

khloe kardashian

Čini se da Khloé Kardashian još uvijek ne zna jesu li joj draže savršenosti ili nesavršenosti...

Kako je jedna loše osvijetljena slika bacila novo svjetlo na društvo u kojem živimo i što je prava 'kvaka 22'

kim kardashian milijarderka

Tko nema sreće u ljubavi, ima u... Kim Kardashian i službeno milijarderka

Da citiramo Kim: 'Nije loše za curu bez talenta.'

Neodoljivi prsluci za proljeće: Odabrali smo 13 najljepših

Nose ih Bella Hadid, Kendall Jenner, Harry Styles, a sada i mi!

Isprobajmo 'recept' supermodela: Ove sezone nosimo prugice kao prave fashionistice

Vrijeme je varljivo, odjenite se slojevito! Kako - pokazuju Irina, Gigi, Kendall i Bella

Kraj ere Kardashianki?

Kako reality show 'Keeping Up With The Kardashians' ulazi u posljednju, 20. sezonu, pitamo se je li to zaista kraj i što to znači?

▲ Povratak na vrh