Zapravo ljubav ili samo prijateljstvo? Tračevi o Anni Wintour i Billu Nighyju uzeli maha

25.10.2020.

Anna Wintour navodno skinula... sunčane naočale! Mnogi u tom malom znaku opuštanja od održavanja imidža vide ljubavni zov

Posljednjih par dana novinske stupce medija pune nagađanja o razvodu i novoj ljubavi moćne urednice Voguea, Anne Wintour. Nakon više od 20 godina veze, Anna je u svojoj 70. godini u procesu razvoda od svog drugog supruga Shelbyja Bryana, koji se, navodno, vratio prvoj supruzi Katherine koju je napustio zbog Anne (premda je blizak izvor te navode demantirao). Kakva zavrzlama!

Istovremeno, mediji ističu kako je Anna Wintour nastavila dalje sa širokim osmijehom i žele ga pripisati Billu Nighyju, britanskom glumcu najpoznatijem po ulozi u filmu “Love, Actually”.

Bill i Anna prijatelji su već desetak godina, družili su se u prvim redovima modnih događanja te su šuškanja o njihovoj mogućoj romansi započela odavno, a sam Nighy nije ih želio komentirati, rekavši samo kratko: “Nemam ništa za reći o tome. Vjerojatno postoji puno glasina o meni i o Anni Wintour.”

Viđeni su zimus u njujorškom restoranu kada je Anna, prema komentarima očevidaca “skinula svoj zaštitni znak – sunčane naočale – i blistala cijelu večer”. Je li to dovoljno da nas uvjeri da se radi o ljubavi ili je ipak riječ samo o opuštenom druženju dobrih prijatelja, teško je procijeniti, no svakako se radi o neočekivanom i zanimljivom spoju.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Zašto je nova naslovnica američkog Voguea izazvala toliku kontroverzu?

Mnogi su bili razočarani odabirom nove naslovnice američkog Voguea na kojoj je osvanula je buduća potpredsjednica Kamala Harris, pa se nakon nekoliko dana strastvenih internetskih debata oglasila i sama Anna Wintour

Ultimativna watchlista božićnih filmova!

Oboružajte se najboljim najgorim filmovima u blagdanskom duhu i prepustite se užitku u kiču!

Ovo je najpotresnija scena iz nekog božićnog filma ikad – a evo i zašto Emma Thompson u „Love Actually“ nije morala glumiti da plače

Došlo nam je da uđemo u televizor i zagrlimo je, a onda produžimo u dnevnu sobu i Alanu Rickmanu održimo bukvicu

Bestseller Andréa Leona Talleya otkriva mračne strane rada s Annom Wintour

"The Chiffon Trenches" pruža behind the scenes pogled u intrige modne industrije

Smak svijeta je blizu: Anna Wintour ne izlazi iz trenirke

Slavna urednica američkog Voguea jednom je navodno konstatirala kako je „Kim Kardashian najgori izum nakon sandala s čarapama“. A onda se predomislila i stavila ju na cover. Simbolički gledano, nova Kim u njezinom životu definitivno je - sportska odjeća!

▲ Povratak na vrh