Zašto je Oprah ponosna na Meghan Markle?

02.05.2019.

Bliska prijateljica vojvotkinje

Rijetko kad osobe bliske Meghan Markle javno razgovaraju o vojvotkinji. Svi se odnose zaštitnički prema prijateljici, što je danas, kada svi svoje najintimnije trenutke iznose u javnost, skoro nevjerojatno za vidjeti.

 

 

Međutim, 65-godišnja Winfrey odlučila je prekinuti samonametnuti embargo o Meghan kako bi podijelila nekoliko otkrića Entertainment Tonightu i The Hollywood Reporteru.

 

 

Oprah je pohvalila Meghaninu odluku o odmicanju od tradicije fotografiranja poslije poroda. ‘O moj Bože! Tako sam ponosna na njezine odluke ”, rekla je. “Puno snage treba za stati i reći da je to ono što doista želi za svoju bebu i obitelj te potvrditi kako će to učiniti drugačije od načina na koji se to radi već tisuću godina?” Tako sam ponosna na nju.”, izjavila je Winfrey. Također je nadodala kako je impresionirana Meghaninom snagom volje.

Vjeruje se da 37-godišnja Markle planira rođenje kod kuće i kako će se odlučiti za odgoj i brigu koji podržavaju održivost i ekologiju.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Meghan i Harry ponovno na sudu

Nova legalna saga bivšeg kraljevskog para

Beauty tajne: ovo eterično ulje sastavni je dio skincare režima Meghan Markle

Omiljeno rješenje bivše vojvotkinje u borbi protiv akni

Meghan Markle o svojoj borbi s rasizmom

Kako je bivša Vojvotkinja govorila o rasizmu 2012. godine, a kako prije nekoliko dana?

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

▲ Povratak na vrh