Zašto Kim Kardashian pije smoothie od sardina?

17.11.2017.

Kim Kardashian se pojavila u emisiji Jamesa Cordena "The Late Late Show" i sudjelovala u njegovoj igri "Spill Your Guts or Fill Your Guts"

Radi se o igri u kojoj Cordenovi slavni posjetitelji trebaju odgovoriti na škakljiva privatna pitanja, a ako to odbiju moraju popiti ili pojesti iznimno neprivlačnu hranu. Voditelj čini isto pa je tako u emisiji s Kim Kardashian probao kravlji jezik i škorpiona budući da je odbio odgovoriti na dva pitanja.

Kim je odbila odgovoriti samo na jedno pitanje i to ono jesu li njene sestre Khloe i Kylie trudne. Tada je potvrdila da bi radije popila smoothie od sardina nego odgovorila na to pitanje na koje mediji već tjednima pokušavaju dobiti odgovor. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo i na koja je škakljiva pitanja Kim odgovorila.

Foto: Screenshot

Pročitajte i...

Plišana mafija se vratila u grad!

Najglamurozniji (ili najgrozomorniji) trend 2000-ih, plišane trenirke, ponovo su u modi, a za sve su “krive” Kim Kardashian i Paris Hilton

Zamjena za ceker koja košta više od kuće: kako je Birkinica postala kolekcionarsko blago

Nepraktične košare koje je nosila Jane Birkin inspirirale su Hermès da dizajnira praktičnu i elegantnu kožnu torbu koja je mnogo više od modnog dodatka

Kako zvijezde nose vintage

Nisu baš prekrojene bakine haljine...

Kako izgledati stylish dok ljenčarite

Kombinacije u kojima izgledate jednako cool dok prebacujete programe ili izvodite "Pozdrav Suncu"

Lateks - od fetiša do mainstreama

Prvo su ga nosili fetišisti, pa zatim zvijezde, a sada se sve češće javlja na modnim pistama. No je li taj sjajan materijal doista tako sexy?

Novi video uradak Paris Hilton

Potpuno razotkrivanje poznate milijunašice na pragu 40. otkriva njezino pravo lice.

▲ Povratak na vrh