Zašto se Meghan Markle više neće pojavljivati u javnosti?

15.03.2019.

Vojvotkinja ide na porodiljni

U zadnjih pet mjeseci koliko dugo znamo o trudnoći Meghan Markle, vidjeli smo vojvotkinju i njezin rastući trbuh u javnosti mnogo puta. Ali čini se da su ti dani prošli i da je Meghan Markle sada otišla na neku vrstu porodiljnog.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Mar 8, 2019 at 9:55am PST

 

Iako njezin dopust nije službeno potvrđen, Buckinghamska palača je u priopćenju izjavila kako Meghan “trenutno nema više planiranih službenih angažmana”. Budući da je rok za porod vojvotkinje Sussexa oko pet ili šest tjedana daleko, malo je vjerojatno da će biti dogovoren još neki javni angažmani koji će uključivati Meghan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Feb 24, 2019 at 7:54am PST

 

To znači da vjerojatno nećemo vidjeti više novih fotografija vojvotkinje na službenom zadatku, bar za neko vrijeme. No to ne znači da ona sasvim prestaje raditi. Prethodno je objavljeno da Meghan želi raditi sve do termina, “Meghan je rekla suradnicima da želi raditi što bliže datumu njezina poroda ovog proljeća”.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

Šuška se da su ovo luksuzno zdanje Meghan i Harry izabrali za svoj novi dom

Luksuzna vila u Los Angelesu vrijedi 13 milijuna dolara

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh