Zašto Selena Gomez misli da su društvene mreže “užasne” za mlade ljude?

17.05.2019.

Pjevačica govori iz vlastitog iskustva

S više od 150 milijuna pratitelja, profil Selene Gomez je treći najposjećeniji na Instagramu. No, iako ima toliko popularan profil, pjevačica je izjavila kako govori iz iskustva kada je na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu izrazila zabrinutost zbog ‘užasnog’ učinka koji su društveni mediji imali na mlade ljude.

 

 

26-godišnja glumica, koja promovira svoju novu filmsku zombi komediju “The Dead Don’t Die”, izjavila je na konferenciji za novinare: “Mislim da naš svijet očito prolazi kroz mnogo toga. Ali za moju generaciju, društveni mediji su bili strašni.”

“To je korisna platforma, ali me plaši kad vidim kako mladi dečki i djevojke nisu svjesni vijesti koje se događaju”, nastavila je.” Sebično je – ne želim reći sebično, to je nepristojno – ali sigurno je opasno.”

 

 

Na pitanje što još može učiniti kako bi poboljšala društvene medije, Gomez je, s obzirom na njezin velik broj pratitelja, rekla da je u ovom trenutku nemoguće učiniti ih sigurnim.

Gomez je također pozvala ljude da uzimaju pauze od Instagrama i Twittera: ‘To može biti sjajno u trenucima, ali pazila bi i dopustila sebi neka vremenska ograničenja kada ih treba koristiti i kada ne.”

Prošle godine, pjevačicu je prešao Cristiano Ronaldo kao najpraćenija osoba na Instagram platformi (Ariana Grande je druga), a već je neko vrijeme uzimala duže pauze od društvenim mreža.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Selena Gomez otkrila zašto se povukla iz javnosti

Psihičko zdravlje na prvom mjestu

Selena Gomez snima dokumentarac o svom životu?

Pjevačica je posjetila bivšu školu

Top 5 celebrity stylinga: kako izgledati cool kad je vani hot hot hot

Ove ćemo ljetne kombinacije rado beskrupulozno kopirati

▲ Povratak na vrh