Zašto svi mrze Gwyneth Paltrow?

02.06.2017.

Sama glumica i osnivačica brenda "Goop" objasnila je zašto trpi toliko kritika

Gwyneth Paltrow otvoreno se osvrnula u The Editu na vječno pitanje – zašto od strane medija uvijek dobiva negativne kritike.

Glumica i osnivačica luksuznog lifestyle portala “Goop” vjeruje da je upravo njezin brend razlog konstantnom kritiziranju. “Ljudima nije smetalo kada sam bila glumica, ali s ‘Goopom’ je to bilo kao ‘Drži se onoga što znaš’. Žene u pravilu dobivaju više otpora, osobito ako su uspješne i atraktivne. Ne kažem da sam ja atraktivna. Mislim na to kada vas smatraju atraktivnima”, rekla je.

Istom prilikom dotaknula se i svog razvoda s Chrisom Martinom te objasnila da svoj dobar odnos mogu najprije zahvaliti djeci. Naime, par je odlučio svoj razlaz pretvoriti u nešto pozitivno te staviti djecu na prvo mjesto.

“Što ako ne krivim drugu osobu za ništa i sebe držim 100% odgovornom? Što ako svoja sranja ostavim po strani i djecu stavim na prvo mjesto? I podsjetim se na sve stvari koje volim kod svog bivšeg muža i nastojim održati prijateljstvo? Ono što sam morala proći da bismo to ostvarili bila je najteža stvar u mom životu”, objasnila je.

Foto: Profimedia
N.K.

Pročitajte i...

G Sport x Proenza Schouler activewear kolekcija

Sporty itekako može biti sexy!

Predstavljena je activewear kolaboracija Proenze Schouler i brenda Gwyneth Paltrow

Novi holivudski hir su...

Ako niste sigurni, pitajte kustosa

▲ Povratak na vrh