Želimo kopirati novu frizuru Jessice Chastain!

17.05.2019.

Odjednom je i nama potrebna proljetna promjena frizure

Jessica Chastain doista je jedna od najljepših glumica današnjice, a njezin profinjeni stil samo doprinosi tome. Navikli smo je viđati u elegantnim odjevnim kombinacijama, tamnim tonovima i glamuroznim frizurama u stilu starog Hollywooda, ali sada nas je na promociji novog X-Men filma u Meksiku iznenadila neobičnim modnim odabirima i novom frizurom.

Jessica je na ovoj promotivnoj turneji odlučila nositi samo vatrene boje pa smo je tako imali prilike vidjeti u haljini boje fuksije koju je upotpunila crvenim blejzerom, a zatim se na premijeri pojavila u intenzivno narančastom odijelu. Ono što nas je posebno oduševilo je njezina nova frizura. Jessica je odlučila svoju prepoznatljivu dugu kosu skratiti na bob sa ravnim šiškama i moramo priznati da smo oduševljeni i već planiramo svoj idući posjet frizerskom salonu.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kako nositi jeans kao top model?

Inspirirajte se traper stilom trenutačno najaktualnijih manekenki i influencerica

Tri načina kako ovog ljeta nositi traperice

Ako se i ljeti teško odvajate od omiljenih traperica, ove će vas ideje razveseliti

Ljetni must have: teniska suknjica

Epidemiološka situacija pokazala je da se treba kloniti teniskih turnira i ostalih velikih okupljanja, ali to ne znači da ovaj slatki modni komad ne možete iskoristiti za šetnju gradom…

▲ Povratak na vrh