Želimo kopirati novu frizuru Jessice Chastain!

17.05.2019.

Odjednom je i nama potrebna proljetna promjena frizure

Jessica Chastain doista je jedna od najljepših glumica današnjice, a njezin profinjeni stil samo doprinosi tome. Navikli smo je viđati u elegantnim odjevnim kombinacijama, tamnim tonovima i glamuroznim frizurama u stilu starog Hollywooda, ali sada nas je na promociji novog X-Men filma u Meksiku iznenadila neobičnim modnim odabirima i novom frizurom.

Jessica je na ovoj promotivnoj turneji odlučila nositi samo vatrene boje pa smo je tako imali prilike vidjeti u haljini boje fuksije koju je upotpunila crvenim blejzerom, a zatim se na premijeri pojavila u intenzivno narančastom odijelu. Ono što nas je posebno oduševilo je njezina nova frizura. Jessica je odlučila svoju prepoznatljivu dugu kosu skratiti na bob sa ravnim šiškama i moramo priznati da smo oduševljeni i već planiramo svoj idući posjet frizerskom salonu.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Drew Barrymore: od slatkice iz 'E.T.-a' do jedne od rijetkih slavnih žena koja ne skriva svoje poroke i crne dane

Poznata glumica, poduzetnica, a odnedavna i tv voditeljica, u intervjuu za New York Time otkrila je zbog čega je jedva preživjela treći razvod i zašto se ipak svaki dan budi – s osmijehom

Beyoncé živi život: Možda je usporila tempo, ali nije postala kućanica

Ikona Beyoncé podijelila video s s privatnim obiteljskim snimkama kakve javnost rijetko ima priliku vidjeti

Stilska inspiracija: Zendaya

Predivna, talentirana i tako stylish!

Reinvencije slavnih: Tko su Alexander Nevermind, Kenya Campbell i Lilakoi Moon?

Nomen est omen - kaže stara poslovica. Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, istražujemo koji su celebrityji vlastitim reinvencijama bili tako posvećeni da su mijenjali imena čak nekoliko puta.

▲ Povratak na vrh