Zendaya je zablistala u predivnoj couture kombinaciji!

28.06.2019.

Crveno-crna kombinacija za Spider-man premijeru!

Nakon što nas je oduševila novom crvenom kosom u ležernoj kombinaciji došao je red da novu Zendayinu frizuru vidimo i u elegantnoj kombinaciji na svjetskoj premijeri novog nastavka Spider-Mana.

Za tu prigodu Zendaya je odlučila biti potpuno doslovna i pojavila se u bojama kostima Spider-Mana –  crvenoj i crnoj, ali u ovom slučaju bila je riječ o predivnoj Armani Prive couture kreaciji prekrivenoj šljokicama. Zendaya je kombinaciji upotpunila klasičnim crnim salonkama, minimalističkim naušnicama i ravnom kosom.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kako se slavne ljepotice nose s „crnim“ mislima u vrijeme pandemije

Otkako je onaj bolesni šišmiš zalepršao krilcima u Wuhanu (ako vjerujete u tu teoriju), ne spavate mirno. Noću vam se svakojake negativne misli roje po glavi, vrtite se po krevetu i razmišljate jeste li jedino vi na rubu paničnog napada zbog svega? Niste, i Dakota Johnson je!

▲ Povratak na vrh