Znate li što je Kris Jenner poklonila svim članovima svoje obitelji za Božić?

28.12.2019.

Nadamo se da najmanji članovi nisu uključeni!

Kris Jenner ovog je Božića cijelom Kardashian-Jenner klanu poklonila dar botoksa. Kris je velika zagovarateljica ove metode anti-aging terapije te je izjavila: “Tko ne bi volio botoks? Za mene funkcionira odlično. Ako razgovarate s doktorom, može jako dobro djelovati. To je nešto što radim već dugo vremena.” Dodala je kako je botoks sastavni dio njezine beauty rutine, uz kozmetičke tretmane, masažu i manikuru.

Svoju ljubav prema botoksu slavna momagerica je odlučila podijeliti i sa svojim najmilijima- uključujući sa svojom 22-godišnjom kćerkom Kylie, kojoj estetski zahvati nisu nikakva novost, no ipak nam se čini da je za botoks malo prerano. A što o tom potezu misle Kardashianke i prijatelji sigurno će zabilježiti kamere u sklopu realityja Keeping up with the Kardashians, koje prate sve detalje iz njihovih života još od 2007. godine.

Piše: L.H.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kozmetika Kylie Jenner napokon stiže u Hrvatsku

Pripremite se za odbrojavanje- poznat nam je datum dolaska Kylie Skin by Kylie Jenner kozmetike u Hrvatsku 

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

▲ Povratak na vrh