Hoće li Regé-Jean Page biti sljedeći James Bond? Dok ne čujemo definitivno ‘ne’, u nadi je spas

26.01.2021.

Hoćemo li uživati u pogledu na agenta 007 i tko su najveće dive na setu "Bridgertona"?

Lady Whistledown najavila je novu sezonu, ali tko će to dočekati? I uz nagađanja da će u novim epizodama fokus biti na drugim likovima, gdje se još može pogledati vojvodu? Jimmy Fallon postavio je pitanje o kojem internet bruji već tjednima: hoće li Regé-Jean Page biti sljedeći James Bond? Glumac se nasmijao širokim osmijehom i pojasnio da je taj trač, ili kako je on rekao – “The B word” – kao počasna značka koja se dodjeljuje svakom Britancu koji ostvari zapaženiju ulogu. Ne želim zvučati kao nepopravljivi optimist, ali ja u tome nisam čula definitivno ne.

Priznao je da su mu neke od najtežih scena bile one plesne, za koje je s kolegicom Phoebe Dynevor koja glumi Daphne Bridgerton dodatno vježbao i vikendom, zbog pritiska kojeg je osjećao plešući okružen profesionalnim plesačima. A što se tiče sexy scena, kaže da je njegova obitelj navikla već na svašta zbog njegova posla no vruće kadrove izbjegavaju taktičkim kuhanjem čaja za vrijeme gledanja serije. A tko su najveće dive na setu popularnog Bridgertona? Nitko od vojvoda ni niže vlastele već – konji! Nisu uvijek baš poslušni, a ponekad pak pretjerano i polete čim načuju riječ “Action!”, pa se neke scene u kočijama snimaju pred zelenim ekranom koje vuku – ljudi sa seta, otkrio je šarmantni Regé-Jean.

 

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

bridgerton

Neki likovi iz 'Bridgertona' napravljeni su prema Kardashianima i sada sve ima smisla

Lady Whistledown otkrila je neke zanimljive detalje o seriji koji su oduševili najveću obožavateljicu 'Bridgertona' - Kim Kardashian

Rege-Jean Page i Phoebe Dynevor su zaljubljeni (ali ne jedno u drugo)

Lady Whistledown nije očekivala ovakve vijesti

Snimanje nove sezone 'Bridgertona' počinje uskoro, a ovo zasad znamo

Daphne i Simon više nisu u fokusu, a pojavljuju se i neki novi likovi na londonskoj društvenoj sceni...

Hoće li se Bridgerton vratiti s drugom sezonom? Oglasila se Lady Whistledown…

Širi se tihi žamor diljem Tona… hoćemo li imati priliku vrle djeve i ambiciozne majke pratiti u novoj londonskoj sezoni?

▲ Povratak na vrh