Zvijezde društvenih mreža

Kendall Jenner
21.07.2014.

Kylie i Kendall osvajaju mnogo pažnje gdje god se pojavile

Sportsko druženje “Chris Brown & Quincy’s Kick’n It For Charity” u gradu Glendale u Kaliforniji okupilo je brojna poznata lica, koja su se tamo pojavila kako bi svojom pojavom privukli brojne pripadnike medija u ime humanitarnih ciljeva.

 

Kendall Jenner

 

Tako je bilo i ove godine, a pažnju su ponovno otele najmlađe sestre reality obitelji Kardashian&Jenner, Kylie i Kendall. Odjevene kako bi impresionirale, pokazale su koliko su zapravo različite kada je u pitanju stil. Naime, proslavljena zvijezda modne scene, Kendall, na utakmicu je pristigla u čizmama Ceinture kuće Balenciaga dok je 16-godišnja Kylie jedva hodala u visokim kožnatim čizmama na izazovnu petu.

 

Kendall Jenner

 

No, sredstva za dobrotvorne svrhe su prikupljena, a sestre su se brzinski pohvalile na Instagramu svojim odjevnim kombinacijama.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Je li Kylie Jenner na prevaru proglašena najmlađom milijarderkom?

Dvije godine nakon što je Kylie zasjala na naslovnici Forbesa kao najmlađa milijarderka na svijetu, čini se da je sve bila laž

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kozmetika Kylie Jenner napokon stiže u Hrvatsku

Pripremite se za odbrojavanje- poznat nam je datum dolaska Kylie Skin by Kylie Jenner kozmetike u Hrvatsku 

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

▲ Povratak na vrh