Zvijezde društvenih mreža

Kendall Jenner
21.07.2014.

Kylie i Kendall osvajaju mnogo pažnje gdje god se pojavile

Sportsko druženje “Chris Brown & Quincy’s Kick’n It For Charity” u gradu Glendale u Kaliforniji okupilo je brojna poznata lica, koja su se tamo pojavila kako bi svojom pojavom privukli brojne pripadnike medija u ime humanitarnih ciljeva.

 

Kendall Jenner

 

Tako je bilo i ove godine, a pažnju su ponovno otele najmlađe sestre reality obitelji Kardashian&Jenner, Kylie i Kendall. Odjevene kako bi impresionirale, pokazale su koliko su zapravo različite kada je u pitanju stil. Naime, proslavljena zvijezda modne scene, Kendall, na utakmicu je pristigla u čizmama Ceinture kuće Balenciaga dok je 16-godišnja Kylie jedva hodala u visokim kožnatim čizmama na izazovnu petu.

 

Kendall Jenner

 

No, sredstva za dobrotvorne svrhe su prikupljena, a sestre su se brzinski pohvalile na Instagramu svojim odjevnim kombinacijama.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kozmetika Kylie Jenner napokon stiže u Hrvatsku

Pripremite se za odbrojavanje- poznat nam je datum dolaska Kylie Skin by Kylie Jenner kozmetike u Hrvatsku 

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

▲ Povratak na vrh