Zvjezdana potpora

23.05.2014.

Tko je sve došao na Storyjev 'Hall of Fame' u zagrebačku Laubu?

Severina, Petar Grašo, Anja Šovagović Despot, Vanessa Radman, Lejla Filipović, Aleksandara Dojčinović, Jelena Rozga, Lana Puljić, Luka Grubišić, Tomaž Pandur i Josipa Lisac tek su neke od brojnih zvijezda koje su došle u Kuću za umjetnost i ljude – Laubu na Storyjev humanitarni party.

 

Kristina Bradač

Kristina Bradač

Anita Dujić Veljača i Ivan Veljača

Anita Dujić Veljača i Ivan Veljača

Josipa Lisac i dr. Nikola Milojević

Josipa Lisac i dr. Nikola Milojević

Dimitrije Popović sa suprugom

Dimitrije Popović sa suprugom

Natalija Đorđević

Natalija Đorđević

 

Svoj 12. rođendan i dodjelu nagrada u brojnim kategorijama Hall of Fame redakcija časopisa Story u potpunosti je posvetila prikupljanju pomoći za stradale u poplavama, čime je ova večer bila isključivo u znaku humanitarnosti. Ispred Laube bio je i postavljen posebni, plavi tepih kako bi se dodatno naglasila solidarna nota cjelokupnog događanja, a diljem lokacije ovog događanja bile su postavljene kutije za prikupljanje sredstava za pomoć unesrećenima u poplavama koje su poharale regiju.

 

Fotografije: Story press

Pročitajte i...

Vrlo osobna priča iza nove Lokomotivine kampanje

Predivan susret realnosti sadašnjice, nostalgije, umjetničke vizije i mode u kampanji za novu kolekciju Lokomotiva by Lana Puljić

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Hommage Lokomotiva ženi

Puno puta dizajnerici Lani Puljić, autorici kolekcije, postavljeno je upravo pitanje: "Kakva je idealna Lokomotiva žena, kakve žene nose vaš brand?” Nebrojeno je puta Lana odgovorila imajući na umu upravo svoje klijentice, od kojih su neke i zvijezde ove kampanje.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

▲ Povratak na vrh