Zvjezdana zabava

11.10.2014.

Promocija jesenskog izdanja časopisa Storybook

Promociju jesenskog izdanja magazina Storybook, koji se nalazi na kioscima diljem Hrvatske, obogatila je premijerna izvedba spektakularne predstave ‘Život na visokoj nozi’ u režiji art cirkuskog teatra Ludifico na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

 

Mirela Forić Srna

Mirela Forić Srna

 

Tko je došao?

Tatjana Jurić, Lana Biondić, Marija Borić, Lana Klingor Mihić, Daniela Trbović sa sestrom Natašom te mnogi drugi uživali su u ovom spektaklu u kojem su umjetnici plesom po svili uz nevjerojatnu fleksibilnost i snagu tijela te elegantne i graciozne pokrete uklopljene u prateću glazbu ispričali priču o davanju i uzimanju, staležima i hijerarhiji.

 

Sanja Vejnović i Marija Borić

Sanja Vejnović i Marija Borić

 

Zvijezde s naslovnice

Druženje se nastavilo u obližnjem ugodnom ambijentu café i lounge bara Super Caffe. Uz koktele i ugodnu glazbu, uzvanici su prelistali novi Storybook čiju naslovnicu kao odu ljepoti krase glumice Kostadinka Velkovska, Sanja Vejnović, Marija Škaričić, Marija Borić i Nevena Ristić.

One su stale ispred bookovih fotoobjetkiva i ispričale svoje jedinstvene životne priče protkane prirodnom ljepotom žene, snagom, inteligencijom, uspjehom… Uz to, ovaj glossy magazin u svom jubilarnom 20. izdanju donosi i pregršt uzbudljivih tema s društvene scene, kulture, lifestyle-a, te iz svijeta mode i ljepote.

Storybook teatar

Promocija je održana u sklopu Storybook lifestyle teatra, dvodnevnog eventa, otvorenog večeras na Cvjetnom trgu, koji će posjetiteljima pružiti jedinstveno iskustvo kroz kazališne predstave, artističke, plesne i koncertne izvedbe, dječji program, predstavljanje noviteta iz svijeta mode, ljepote, gastronomije, tehnologije, te šoping uz popuste do 40% uz MasterCard i produljeno radno vrijeme trgovina u središtu Zagreba. Uzvanici su u slatkim zalogajima u režiji slasticarnice Magnolia slastice, a ambijent u kojem je održana promocija bio je ukrašen aranžmanima Cvjetne galerije RL

Fotografije: Robert Gašpert

Pročitajte i...

Nova emisija Daniele Trbović koju jedva čekamo

"Žene povjerljivo" uskoro kreće na HRT-u

Poznata lica na predstavljanju inovacija iz svijeta ljepote

Poliklinika Bagatin predstavila inovativni tretman oblikovanja tijela

Holivudski hitovi, kokice i poznate face u Cinestaru

Film 'Povratnik' privukao golemu publiku

Iva Balaban, Bojana Gregorić Vejzović

Druženje uz poznata lica i talijansku modu

Nova kolekcija Hrvaticama omiljenog brenda Weekend Max Mara

Jelena Veljača i Nenad Sovilj

Velika izložba Nenada Sovilja

Dizajner nakita okupio je brojne prijatelje i slavne obožavatelje u Francuskom paviljonu Studentskog centra u Zagrebu

Izložba koja slavi stvaralaštvo 80-ih godina

U Domu Hrvatskog društva likovnih umjetnika, popularnoj „Džamiji“, otvorena je izložba koja će nas vratiti u prošlost

▲ Povratak na vrh