Najnovije na listi želja: Namještaj s potpisom Christiana Siriana

05.03.2021.

Modni dizajner početkom je godine predstavio vlastitu kompaniju za uređenje interijera, a iza sebe ima već nekoliko zanimljivih projekata

Nakon što je pobijedio na showu ‘Project Runway’, lansirao vlastiti modni brend, ukazao na važnost održivosti i redovito pokazivao kreativnost i modnu viziju na pistama, odlučio se okušati u području dizajna interijera.

Dizajner je pokrenuo vlastitu kompaniju za uređenje interijera Siriano Interiors koja iza sebe ima već nekoliko zanimljivih projekata: osmislili su interijer butika The Curated u New Yorku, rade na uređenju London Hotela u West Hollywoodu, a osim komercijalnih projekata, uredili su i nekolicinu privatnih kuća i stanova u New Yorku i Connecticutu.

Siriano se opisuje kao strastvenog sakupljača antikviteta te svakog vikenda posjećuje buvljake, pa ne čudi da u interijerima koristi brojne ‘it’ komade iz 1970-ih poput fotelja Marija Bellinija, preferira meke teksture i neutralne tonove, a počeo je dizajnirati i vlastite komade.

Počeo je s jastucima u pastelnim i zemljanim tonovima, a nastavio s namještajem. Osobito su atraktivni Lily stolci koji izgledaju kao savršen spoj cvijeta i oblaka, presvučeni mekim bijelim bukleom, a u istom su materijalu, ali više modernističkom stilu izrađeni stolci i klupe Lula i Lola koje bismo rado vidjeli i u svojem domu.

Komadi imaju odlike skulptura, a sam Siriano rekao je da nalikuju na ljude ili haljine, čime je dokazao neraskidivu sponu sa svijetom mode i jedinstveni pogled dizajnera haljina. A što je sljedeće u karijeri ovog svestranog kreativca jedva čekamo vidjeti!

Piše: K.S.

Foto: Instagram sirianointeriors

Pročitajte i...

kreativni nered

Kako kaos pretvoriti u udoban i oku ugodan kreativni nered

Kreativni nered može biti stil života, ali kako i zašto uopće nered napraviti kreativnim kad cijeli život težimo tome da stvari dovedemo u red? Dizajnerica interijera Katarina Kavain ima par ideja kako kreativni nered učiniti chic!

Kako urediti dnevni boravak po Feng Shui principu

Gdje živite i kako se osjećate, čini ogromnu razliku u vašoj kvaliteti života. Dnevna soba prostor je u kojem se okupljate vi, članovi vaše obitelji i prijatelji, stoga je važno osigurati da ovaj prostor ima dobar Feng Shui i pruži dobrodošlicu svima koji u njega uđu

chrissy teigen i john legend

Zavirite u bivši dom Chrissy Teigen i Johna Legenda na Beverly Hillsu

I što je za Chrissy najvažnije da njezina raskošna kuća ima?

Za promjene kojima ćete postići 'wow efekt': 10 trendova u uređenju interijera za 2021.

Što je 'in' ove godine? Dizajnerica interijera Katarina Kavain predstavlja 10 trendova za 2021. godinu

U izolaciji smo sve postale brižne vrtlarice. A evo koja je biljka totalni hit među influencericama!

 Zbog svog je skulpturalnog oblika i impresivna dva metra visine pravi work of art. A kako spada u porodicu smokve, njezino nas lišće asocira na ljetni dan u nekom mirisnom vrtu uz more...

▲ Povratak na vrh