Preuređujete dom, ali niste sigurni oko boja? Ovaj kviz sparit će vašu osobnost s kuriranom paletom nijansi

27.05.2020.

Samo pet minuta vašeg vremena dijeli vas od personalizirane palete boja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za preuređenje doma

Neovisno o tome uređujete li novi stan, tražite drugu boju za zid koji vam je dosadio ili samo želite nekim detaljem razbuditi vaš životni prostor, jedna od polazišnih točaka svakako je boja. Iako se možda tako ne čini, kombiniranje komplementarnih tonova može biti jako kompliciran posao, i ne, nije svejedno koju od 50 nijansi sive izaberete. Ako niste sto posto sigurni u svoje sposobnosti kombiniranja imate dvije opcije- možete se konzultirati s profesionalcima ili se držati provjerenih paleta.

Drugi problem na možete naići jest da se u trgovini ili časopisu beskrajno zaljubite u, primjerice, tirkiznu sofu, no nakon nekoliko dana uzbuđenja i divljenja počinje vas neopisivo živcirati i bosti u oči. Zato je važno da u obzir uzmete i svoj karakter. Tu u pomoć uskače kviz na koji smo naletili listajući američki ELLE Decor, a koji na temelju nekoliko multiple choice pitanja (npr. na kojem se kauču vidiš kako snivaš slatki popodnevni san ili kakve coffee table knjige najviše voliš) procijenjuje vaš karakter i dodijeljuje mu kuriranu paletu boja. Iz nje ste slobodni kombinirati bilokoje nijanse bez straha da si neće pasati.

Iako nam je teško vjerovati da smo toliko jednostavna bića da nas se može svrstati u 8 kategorija (Free Spirit, Trendsetter, Naturalist, Minimalist, Creative, Enthusiast, Nurturer i Dreamer) krajnji rezultat nam se svidio i zaista se jesmo pronašli u dodijeljenim paletama!

Prosudite za sebe, kviz možete ispuniti ovdje.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: SW Color ID

Pročitajte i...

Što smo dosad mogli vidjeti na digitalnom couture tjednu?

Za velike modne kuće digitalna alternativa znači da se među njihovim talentima trebaju pronaći i izvrsni filmaši

Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

JEDINSTVENI KONCERTI ZA VIKEND PRED VAMA

Josipa Lisac i Marin Ivanović Stoka, Nered, Tram 11 i Hladno Pivo u izdanju snimanom samo za Story

▲ Povratak na vrh