Detalji koji će odmah podignuti svaki interijer

22.06.2020.

Savršeno vrijeme za (male) promjene

S buđenjem proljeća često se probudi i naša želja za promjenama, a kada je riječ o uređenju prostora u kojem živimo ili radimo ponekad su dovoljni sasvim maleni detalji da biste osjetili razliku. Baš smo se zato bacili u potragu za savršenim detaljima koji će se savršeno uklopiti u svaki maleni ili veliki makeover doma.

Pedantno i promišljeno odabranim detaljima možete uljepšati svaku prostoriju u svome domu, bez previše truda i dramatičnih ili skupih preinaka. Kupaonicu podignite zanimljivim košarama za rublje od rafije ili pak onim platnenima sa zabavnim natpisom koji će vas svaki puta nasmijati. Dnevni boravak ukrasite novim jastucima i dekama upečatljivih uzoraka, police popunite vazama retro prizvuka i profinjenim stalcima za svijeće, a noćne ormariće zanimljivim svjetiljkama. Čini li vam se da su zidovi vašeg doma prazni, popunite ih zrcalom boje mjedi ili pak onime u obliku sunca, a dobro će izgledati i pokoji šareni i razigrani poster – posebno ako ih složite tako da čine seriju. Taman prije proljetnog makeovera, zavirili smo u ponude brendova IKEA, Zara Home, H&M Home i ASOS i pronašli sjajne detalje koji će se uklopiti u gotovo svaki interijer.

Piše: T.L.

Fotografije: product shots

Pročitajte i...

Zavirite u luksuzni njujorški penthouse Anne Hathaway

Glumica prodaje stan za vrtoglavih 3.5 milijuna dolara

Ove predmete jedva ćete čekati vidjeti u svom domu!

Složili smo wishlistu divnih detalja za dom!

Preuređujete dom, ali niste sigurni oko boja? Ovaj kviz sparit će vašu osobnost s kuriranom paletom nijansi

Samo pet minuta vašeg vremena dijeli vas od personalizirane palete boja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za preuređenje doma

Ovaj profil okupio je na istom mjestu sve vaze koje bismo ikad mogli poželjeti

Napasajte oči na ovim ljepoticama koje će vam magično transformirati životni prostor

▲ Povratak na vrh