Guccijeva nova trgovina san je svakog dizajnera interijera

10.04.2019.

Talijanski brend otvorio neočekivanu pop-up trgovinu

Nova pop-up dućan poklapa se s međunarodnim sajmom namještaja u Milanu, Salone del Mobile, koji započinje sutra, a brand je otvorio privremeni dvokatni butik u talijanskom gradu prepunom ukrasa za dom, porculana i namještaja. Dizajn uključuje uobličenu estetiku flore i faune dizajnera Alessandra Michelea.

 

 

Raskošne tapete, vrata pokrivena raznim uzorcima i šarene, viseće deke koje nalikuju tapiserijama, sve to dio je ove trgovine koja se prostire na dva kata i prepuna je obiljem raznih detalja, poput pribora za jelo i kristalnih čaša.

 

 

Komadi iz asortimana, koji će sadržavati i nove i već uspostavljene komade iz Gucci linije za dom, uključuju baršunaste naslonjače u obliku školjke; jastuke vezene s potpisom robne marke, te svijećnjake i pepeljare.

 

 

Ukoliko se nađete u Milanu tijekom trajanja međunarodnog sajmom namještaja, ovo je trgovina koju svakako vrijedi posjetiti.

 

Piše: N.B.
Fotogafije: Gucci

Pročitajte i...

Živjeti i raditi ekološki (II)

Kuća s kojom je sve počelo

Živjeti i raditi ekološki (I)

Kratka priča o Danielle i Tomu Raffield, zaljubljenicima u dizajn i prirodu

Zavirite u prekrasan njujorški stan slavne Oskarovke

Da imamo 7.9 milijuna dolara viška, definitivno znamo na što bi ih potrošili

Gucci umjesto pozivnica za reviju poslao košare organskog voća i povrća

Kvrgave tikvice i mirisne breskve s potpisom talijanskog modnog diva

Beach, please!

„Kad je nebo puno zvijezda, a more mirno i toplo, čovjek ima osjećaj da lebdi u svemiru“, konstatirala je glumica Natalie Wood. Ima li što ljepše od dana na plaži? Ili još bolje, večeri! Vrijeme je za putovanje prema moru, a ovo su cool sitnice koje bismo rado ponijeli sa sobom....

▲ Povratak na vrh