Hedonizam u luksuznom ruhu

03.02.2014.

Otvoren je USSPA salon u Hrvatskoj i to na zagrebačkoj Knežiji, kao prvi te vrste na našim prostorima

Prvi izložbeni USSPA salon svečano je otvorio svoja vrata javnosti u subotu, 1. veljače, na adresi Stara Knežija 2 u Zagrebu. Glamuroznim se otvorenjem tako hrvatskom tržištu predstavio jedan od najluksuznijih svjetskih brendova koji zadovoljava potrebe svakog razmaženog hedonista.

 USSPA salon

USSPA centar

(USSPA centri u svijetu)

 

Otvorenje je posjetila i Mia Begović, akademska glumica na glasu kao žena koja želi i zna uživati u životu, pogotovo onom luksuznom. „Health and spa spaja zdravlje i užitak, a smatram kako su USSPA bazeni savršen spoj jednog i drugog,“ rekla je Mia povodom otvorenja nove spa oaze.

Fotografije: press

Pročitajte i...

Otkrijte mračni glamur milanske vile

Villa Necchi Campiglio odiše ekscentričnim bogatstvom predratnih godina

kreativni nered

Kako kaos pretvoriti u udoban i oku ugodan kreativni nered

Kreativni nered može biti stil života, ali kako i zašto uopće nered napraviti kreativnim kad cijeli život težimo tome da stvari dovedemo u red? Dizajnerica interijera Katarina Kavain ima par ideja kako kreativni nered učiniti chic!

Kako urediti dnevni boravak po Feng Shui principu

Gdje živite i kako se osjećate, čini ogromnu razliku u vašoj kvaliteti života. Dnevna soba prostor je u kojem se okupljate vi, članovi vaše obitelji i prijatelji, stoga je važno osigurati da ovaj prostor ima dobar Feng Shui i pruži dobrodošlicu svima koji u njega uđu

štof by prostoria

Ovu shopper torbu iz Štofa moramo imati!

Zaljubljenici u vrhunski dizajn i premium komade hrvatske proizvodnje došli su na svoje: u zagrebački dućan Štof by Prostoria stigla je limitirana edicija dizajnerskih torbi koje su u trenutku postale ultimativni predmet želje

Vrtne stolice od recikliranih ribarskih mreža koje ovu sezonu želimo vidjeti na našim terasama

U susret obilježavanju Dana planeta Zemlje, JYSK je predstavio novu kolekciju vrtnog namještaja s naglaskom na stolice izrađene od starih ribarskih mreža kako bi se priključio globalnom povećanju svijesti o održivom razvoju.

▲ Povratak na vrh