Kako izgleda raskošna kuća koju Tyra Banks prodaje za 9 milijuna dolara?

24.05.2018.

Tyra Banks je odlučila prodati svoju raskošnu vilu u Los Angelesu, a evo kako ona izgleda

Bivša manekenka i osnivačica serijala “America’s Next Top Model”, Tyra Banks, odlučila je prodati svoju veliku losanđelesku vilu za čak 9.25 millijuna dolara.

Vila ima pet spavaćih soba i sedam kupaonica, proteže se na 570 kvadratnih metara, a smješena je u Pacific Palisades u Los Angelesu. Osim toga, ovo raskošno zdanje ima privatne prostore za osoblje, sobu za filmske projekcije i divan pogled na Tihi ocean.

U nastavku pogledajte kako izgleda vila koju je Tyra Banks stavila na prodaju.

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

▲ Povratak na vrh