Kako živi najpopularnija holivudska frizerka?

27.02.2021.

Malo carstvo neutralnih tonova

Jen Atkin, frizerka i prijateljica slavnih poput Chrissy Teigen, klana Kardashian-Jenner i Hadid, Hailey Bieber i influencerica Aimee Song i Camile Coelho, često je viđeno lice na tjednima mode i osoba iza brenda proizvoda za kosu Ouai. Iako ove godine nije putovala kao inače i bilo je manje glamuroznih događanja, Jen Atkin nije mirovala već je napisala knjigu o svom karijernom putu “Blowing My Way To The Top”.

Za Architectural Digest otvorila je vrata svog losanđeleskog doma u kojem živi s mužem, fotografom Mikeom Rosenthalom i dva udomljena psa, a podijelila je i neka vrlo zanimljiva razmišljanja o nekretninama i namještaju.

Tako je otkrila da je njihov prijašnji dom bio sponzoriran, pa nisu mogli birati namještaj, što su željeli ispraviti u svom novom domu. Financijske lekcije koje je usvajala od djetinjstva nametale su mišljenje da je namještaj loša investicija, samo trošak, stoga dosad nije u njega ulagala. No to se promijenilo kada je shvatila emocionalnu vrijednost koju ima dom uređen po njezinom vlastitom ukusu.

Unutarnje uređenje inspirirala su njihova brojna putovanja i omiljeni hoteli u kojima su voljeli boraviti, ali bez obzira na brojne ideje, držali su se neutralne palete i angažirali pomoć firme Maison Trouvaille koja im je pomogla uspješno se držati minimalističke premise. Kako učiniti neutralan i minimalistički dom toplim i mjestimično ekstravagantnim – pritom nas je osobito impresionirala ptica na kaminu i veliko ogledalo u blagovaonici. I mramor! – pogledajte u nastavku.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Instagram jenatkinhair

Pročitajte i...

Zavirili smo u šarmantnu, 102 godine staru kuću u Los Angelesu koju prodaje Lena Dunham

Njujorška glumica, scenaristica i redateljica zaključila da je New York ipak mjesto gdje se osjeća - kod kuće

elsa hosk

Inspiraciju za uređenje doma u retro stilu pronašli smo u novoj kući Else Hosk

Kuća u kojoj supermodel živi s obitelji oaza je prirodnih materijala poput drveta i kamena te probranih dizajnerskih komada

Bella Hadid prodaje svoj loft u New Yorku: Pogađate, pogled na grad je spektakularan

Svi ljubitelji industrijskog stila mogu inspiraciju pronaći u Bellinom domu

Spaceship koji je za Naomi Campbell dao izgraditi bivši dečko je (još uvijek) na prodaju

Čini se da jedina privatna građevina koju je projektirala Zaha Hadid ne može pronaći nove stanare

kendall jenner

Najzanimljivija prostorija u kući Kendall Jenner

Antikviteti i svjetlosne instalacije, zlatna kada i drveni stol - mnogo je detalja u domu slavnog modela koji privlače pažnju, no jedna soba nas je oduševila

▲ Povratak na vrh