Kako živi najpopularnija holivudska frizerka?

26.11.2020.

Malo carstvo neutralnih tonova

Jen Atkin, frizerka i prijateljica slavnih poput Chrissy Teigen, klana Kardashian-Jenner i Hadid, Hailey Bieber i influencerica Aimee Song i Camile Coelho, često je viđeno lice na tjednima mode i osoba iza brenda proizvoda za kosu Ouai. Iako ove godine nije putovala kao inače i bilo je manje glamuroznih događanja, Jen Atkin nije mirovala već je napisala knjigu o svom karijernom putu “Blowing My Way To The Top”.

Nedavno je za Architectural Digest otvorila vrata svog losanđeleskog doma u kojem živi s mužem, fotografom Mikeom Rosenthalom i dva udomljena psa, a podijelila je i neka vrlo zanimljiva razmišljanja o nekretninama i namještaju.

Tako je otkrila da je njihov prijašnji dom bio sponzoriran, pa nisu mogli birati namještaj, što su željeli ispraviti u svom novom domu. Financijske lekcije koje je usvajala od djetinjstva nametale su mišljenje da je namještaj loša investicija, samo trošak, stoga dosad nije u njega ulagala. No to se promijenilo kada je shvatila emocionalnu vrijednost koju ima dom uređen po njezinom vlastitom ukusu.

Unutarnje uređenje inspirirala su njihova brojna putovanja i omiljeni hoteli u kojima su voljeli boraviti, ali bez obzira na brojne ideje, držali su se neutralne palete i angažirali pomoć firme Maison Trouvaille koja im je pomogla uspješno se držati minimalističke premise. Kako učiniti neutralan i minimalistički dom toplim i mjestimično ekstravagantnim – pritom nas je osobito impresionirala ptica na kaminu i veliko ogledalo u blagovaonici. I mramor! – pogledajte u nastavku.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Instagram jenatkinhair

Pročitajte i...

Kuća iz snova Justina i Hailey Bieber

Zavirite u mega luksuzno zdanje...

Zavirite u gigantski ranč Toma Forda, veći je od Manhattana!

Ekstravagantno imanje s građevinama koje je projektirao Tadao Ando još je savršenije negoli smo ga zamišljali

Najzanimljivija prostorija u kući Kendall Jenner

Antikviteti i svjetlosne instalacije, zlatna kada i drveni stol - mnogo je detalja u domu slavnog modela koji privlače pažnju, no jedna soba nas je oduševila

Topla zelena oaza Dakote Johnson

Holivudska "kućica na drvetu" s memorabilijama Tippi Hedren i umjetninama Davida Hockneya

Predivan stan predivne Else Hosk

... je na prodaju za 3.5 milijuna dolara

Kim Kardashian - kraljica minimalizma? Zavirite u dom Kim i Kanyea koji pomiče granice

Iako je njihov stil života grandiozan i maksimalistički, dom Kim i Kanyea je hram minimalizma

▲ Povratak na vrh